# >> Hus Have >  >> Home Repair & Maintenance >> VVS >>
Kan PVC Pipe bruges i husmure
? Polyvinylchlorid (PVC) rør bruges almindeligt i hjem på grund af sin enkle installation og holdbarhed. Røret vil ikke rust og er ikke påvirket af mange almindelige kemikalier, der anvendes i afløb og vand distributionssystemer. PVC-rør kan bruges i husmure , medmindre dette er imod kompetence regulerende koder. Bruger

PVC-rør bruges i en række hjem applikationer, herunder vandledninger , kloaksystemer, kunstvanding , kanaler og udluftning . Generelt PVC fås i forskellige farver til forskellige applikationer. For eksempel hvide PVC-rør er for afløb , affald, udluftning og lavtryks- situationer , hvid, blå og mørk grå PVC-rør er for koldt vand og grønne PVC-rør er for kloak -applikationer. Mørkegrå PVC-rør også anvendes i industrielle pressede situationer .

Kompetence Koder

Jurisdiktioner håndhæve koder relateret til installation, størrelse og miljøsikkerhed af rør. Selvom PVC-rør er anerkendt og accepteret af internationale organisationer som American Society for Testing and Materials (ASTM) International, kan hver jurisdiktion inkorporere særlige koder i relation til miljø, temperaturer og boliger stilarter inden for denne jurisdiktion.


Installation

PVC-rør er generelt bruges til en hel ansøgning og ikke anvendes sammen med andre former for rør og metal. Specifikke overgangseffekter fagforeninger og koblinger er forpligtet til at deltage i PVC med rør af metal eller andet materiale . Disse typer af samlinger indarbejde et metal eller plast ende og en PVC- ender til at forbinde de to typer rør. PVC-rør er bundet eller svejset med specifikke primere og opløsningsmiddelblandinger cementer , der reagerer på de kemiske forbindelser i PVC. Acceptable produkter, der anvendes til svejsning PVC-rør kan variere fra jurisdiktion.
Holdbarhed

PVC-rør kan vare mere end 20 år. I nogle casestudier , PVC rør fortsætte med at levere tilfredsstillende resultater efter 20 års brug. Som enhver rørsystem , almindelig vedligeholdelse og pleje såsom at fjerne blokeringer forlænge levetiden af ​​PVC-rør .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com