# >> Hus Have >  >> Home Repair & Maintenance >> VVS >>
Hvor Er Toilet Gå på den eksisterende Stack Når Tilføjelse et kælder badeværelse
? Efterbehandling din kælder giver værdifuld boligareal uden at opbygge en tilføjelse til dit hjem . Udover at behøve en vandforsyning og afløb bør alle VVS-installationer udluftes for at forhindre kloak gas backup og sikre, at dræning er glat og uhindret. VVS udluftningssystem , også kendt som stakken forbinder til de vigtigste afløbssystem og derefter strækker sig lodret gennem en væg og ud af taget. Undervejs yderligere VVS ventilationskanaler skærer stakken. Roughed -In VVS

Under opførelsen af ​​dit hjem, hvis planerne opfordrede til en fremtidig kælder badeværelse , entreprenøren gjorde bestemmelser om VVS i badeværelset. Du kan finde VVS "stumper " i et område af kælderen, medmindre dit hus er mere end 30 år . De stumper er capped rør.
Udluftningsrøret

Når man ser på roughed -in stubbe , finder du et kvadrat fyldt med sand eller snavs. Under dette torv ligger den udjævnede ende af et afløbsrør , der vil forbinde til et karbad eller brusebad . I nærheden finder du et udjævnet toilet flange, over hvilken du vil installere toiletstol . Et yderligere rør, beregnet til vask forfængelighed , strækker sig fra betongulvet . Dette rør fungerer både som afløb for vasken og aftræk for alle tre kælder inventar.
Udluftning af Toilet

toilet installeres direkte på flangen i gulvet. Når du installerer vask, du vedhæfte sink drænet til en " sanitær T" VVS -forbindelse , der passer på toppen af ​​dræn /udluftning rør . Denne " T" -forbindelse kan vandet løbe nedad og giver en ekstra åbning i toppen af "T ", som du vil tilslutte en udluftningsrør . Udluftningsrøret , som løber mellem væg pigge , strækker sig opad , og du binde den til stakken , der udlufter i stueetagen. I det usædvanlige tilfælde , at den vigtigste gulvet stakken er på den anden side af huset , kan du køre kælderen aftræksrør gennem en chase eller en tilbagevenden - luftkanal til loftet . På dette tidspunkt , kan du vedhæfte det til de vigtigste skorsten eller aftræk det separat gennem taget.
Ingen Rough -in til rådighed

ældre huse uden eksisterende VVS ru -ins , kan du installere en kælder up -flush toilet , der indsamler vand og affald fra toiletstol , håndvask og bruser , sliber den og derefter pumper det ind i hovedkloak afløbet. Fordi ingen udluftningsrør er tilgængelig , skal du vedhæfte et udluftningsrør til den op -flush opsamlingstank og køre røret opad gennem en stud mur , indtil du kan binde i stueetagen stakken.


Hus Have © have.989214.com