# >> Hus Have >  >> Home Repair & Maintenance >> VVS >>
Boiler Cirkulationspumpe Noise
Cirkulationspumpen i en kedel udstyret varmesystem flytter vandet rundt inde i sin kredsløb. Pumpen skubber eller trækker frisk opvarmet vand fra kedlen og sender det til tanken, hvis den er monteret , så omkring alle rør og varmeanlæg - Sendes radiatorer - og endelig skubber eller trækker det tilbage gennem kedlen til at være opvarmes igen. Støj fra cirkulationspumpe er en sikker indikation af et problem , der skal løses . Forberedende Fejlfinding

Uafhængige problemer kan være fejldiagnosticeret som problemer med pumpen. Hvis den eneste symptom er, at radiatorerne ikke varmes op, sikre, at der er varmt vand i kedlen, og tanken, hvis den er monteret . Hvis vandet er køligt, kan termostaten eller varmeelementer har undladt eller brændsel kunne have været afbrudt. Mange pumper har et relæ på dem , der aktiveres af en lille ledning fra termostaten og bruge en tungere, 120- volt ledning som deres strømforsyning; bruge et multimeter til at kontrollere , at relæet fungerer. Kontroller at der er strøm til cirkulationspumpen. Kun hvis der er støj fra pumpen, når den er i drift , bør det være den første komponent kontrolleres .
Pumpestøj

Cirkulationspumper bør være alle, men lydløs i drift . Den mest almindelige årsag til en snakkende støj er luft fanget inde i pumpehuset ; Følg producentens anvisninger for at udlufte pumpen. Hvis der efter blødning, fortsætter støj , problemet er mekanisk . En slidt leje er den mest almindelige årsag , men knuste løbehjul - undertiden kaldes vener - er ikke ukendte . Pumpen skal fjernes før yderligere diagnose kan finde sted
Pump Fjernelse

Pumper er sjældent hard-wired . ; snarere er de drevet gennem en ledning, der er sat i en stikkontakt . Tag ledningen for at sikre, at magt er ikke tilgængelig på pumpen. Skift kedlen til "Off ", og flytte termostaten til sin laveste position som en sikkerhedsforanstaltning . Tøm vand system ; lokalisere bundproppen og tøm vandet. Placer et dræn gryde eller nogle gamle håndklæder under pumpen , fordi nogle lækage fra systemet stadig kan forventes. Brug en korrekt dimensioneret skruenøgle hvis tilgængelig , eller en justerbar skruenøgle , hvis man ikke er , at rotere nødder mod uret , der holder rørene til pumpen. Støt pumpen med din frie hånd , så den kraft, der ikke overføres til rørene.
Diagnose

Shake fjernet pumpe. Hvis du hører en raslen indefra , bekræfter dette, at enten et leje er slidt eller pumpehjulet er beskadiget. Udskiftning er altid billigere end reparation. Pumper er tilgængelige fra blikkenslagere ' købmænd og fra de fleste hjem forbedring lagre. Sørg for, at udskiftningen har nøjagtig de samme rør -til- rør dimensioner , og at monteringsbeslaget lukninger kamp. Hvis der ikke raslende kan høres , så spørg helpdesk på en blikkenslager leverandør til at diagnosticere fejlen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com