# >> Hus Have >  >> Home Repair & Maintenance >> VVS >>
Forskellen mellem top og bund Monteret vandhaner
Det er bedst på forhånd at bestemme , hvilke typer af vandhaner er tilgængelige for en vask , du ønsker at købe , fordi du måske opdage, at vandhanen du foretrækker ikke passer vasken , du ønsker. Derudover kan vælge en vandhane , der er monteret anderledes end den, du udskifter drevet op lønomkostningerne , hvis du har en blikkenslager installere en ny vask. Kendetegn

måde topmonteret og bund -monterede armaturer er knyttet til dræn modsiger hvad deres navne antyder. Topmonteret vandhaner fastgøres med møtrikker og skiver placeret under en vask. Bottom- monterede armaturer fastgøres på toppen af ​​en vask med møtrikker og skiver , der er omfattet af vandhanen tud og håndtag. En fordel af bottom- monterede modeller er, at du ikke behøver at kravle ind i en stram plads under en vask til at frigøre vandhanen til at erstatte det .
Centerset Vandhaner

et centerset vandhane er en almindelig form for top- monteret vandhane . Center- modeller kommer som en enkelt enhed med tud og håndtag monteret på en base, og de er ofte den type vandhane valgt til mindre dræn. Den "center" i Centerset refererer til mængden af ​​plads mellem centrene af de yderste sink huller , hvorigennem slangerne køre for at tilslutte en vandhane til vandforsyningen. Centerset vandhaner generelt fit dræn med tre huller til vandhane vedhæftede filer, og rummet mellem centrene af yderste huller måler ca 4 inches .
Udbredt Vandhaner

udbredt vandhaner er typisk bottom- mount -modeller. Ligesom Centerset sorter , der er udbredte vandhaner hooked op til en vandforsyning gennem tre sink huller. Men mellemrummene mellem centrene af de yderste huller udbredte vandhaner er 6 inches fra hinanden eller mere. Tuden og håndtag udbredte vandhaner normalt forbinde til en vask separat, i stedet for som én enhed. Udbredt vandhaner kan passe en større vifte af dræn , da tud og håndtag ikke er forbundet til en enkelt base .

Overvejelser

hardware og finish af topmonteret og bund -monterede vandhaner påvirker deres brugervenlighed og vedligeholdelseskrav . For eksempel single -greb drejeknapper give dig adgang til varme og kolde vandledninger på samme tid uden at skulle vende separate knapper til at gøre det . Det er nemmere at holde porcelæn håndtag ser rent , fordi de ikke viser sæbeskum og vand pletter så let som krom og andre skinnende finish. Håndtag formet som lange håndtag er lettere at gribe og slå end runde håndtag .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com