# >> Hus Have >  >> Home Repair & Maintenance >> VVS >>
Sådan ændres en Wall Toilet til et gulv Toilet
Wall toiletter indarbejde skjulte flush tanke at give dem en slank udseende, der kan passe ind i let med mindre badeværelser . Dog kan der være tidspunkter, hvor du ønsker at ændre en væg toilet til et gulv toilet. Den nemmeste måde at gøre dette , uden at skulle rive op dit badeværelse gulvet , er at installere en bageste -flush toilet. Disse toiletter flush horisontalt snarere end lige ned, som i de fleste standard toilets.Things du har brug
beskyttende folie
Wrench
Topnøgle
Grout oplevede hoteltilbud Rotary - skærende værktøj
mejsel
Jigsaw
Keyhole så
Nedstryger
Pipewrench
PVC primer og cement
Pipe sammensatte
Pipe wye (PVC eller metal )
Koblinger (PVC eller metal) < br > Bag -flush toilet
Marker
Silikone fedt
boremaskine og bits
Vand -forsyningen ventil
Vandforsyningsanlæg slange myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Fjern væg Toilet
1

Sluk for vandforsyning ventil til væg toilet. Præcis hvor det er, afhænger af den type væg - toilet installation du har. Nogle væg toiletter har ventil vandforsyning tilgængelige via et panel i væggen over toilettet eller i en central placering. Drej knappen helt til højre for at slukke for vandforsyningen.
2

skylle toilettet for at fjerne vandet indeni.
3

Placer beskyttende tilskærer på badeværelse gulvet under væg toilet. Fjern eventuelle hætter der dækker væg bolte med en skruetrækker. Brug en skruenøgle eller topnøgle til at løsne boltene holder toilettet på plads på væggen. Træk forsigtigt toilet fra kloakrøret og indstillet på presenningen.
4

Fjern væggen bag toilettet. Vanskeligheden ved dette trin afhænger af din væg materiale. På fliser vægge , tag flise fuger omkring flise firkanter i et område omtrent bredden af ​​toiletsædet , op til omkring 2 meter på væggen, med en cementmørtel sav eller roterende skærende værktøj . Lirk fliserne ud med et brækjern eller mejsel. Fjern bagpladen ( eller gipsvæg , i tilfælde af en mur uden fliser ) ved at skære det væk fra væggen med et nøglehul sav eller stiksav at udsætte tanken inde i væggen .
5.

Løsn koblinger i toppen og bunden af ​​tanken med en skruenøgle . Brug en skruetrækker eller skruenøgle til at løsne bolte eller skruer, der holder tanken på plads mellem studs. Træk beholderen ud af væggen .
Installer Floor Toilet
6

Consult toilet - installationsvejledning de bageste -flush at finde ud af højden af ​​kloak - indløb røret. I nogle tilfælde kan dette matche højden af ​​din væghængt toilet og ikke behov for yderligere justering. Hvis ikke, flyt skabet indløbet til den ønskede højde. Brug en nedstryger (på PVC) til at skære den gamle fjord , sand ned rørene og installere en ny Y- joint i den rigtige højde , cementering PVC på plads med primer og cement . For metal closet rør , skal du bruge en rørtang til at løsne stakken koblingen over og under det gamle skab indløb. Tilføj eventuelle koblings udvidelser efter behov. Påfør rør sammensatte til gevindet på rørene og skrue sammen igen .
7.

Før vandforsyning linje ned til bunden af ​​muren åbning. Føj reducere koblinger til vand- forsyning rør og fødder røret ned til bunden af væggen. Vedhæft en 90 graders bøjning i bunden af røret , så det kan stikke gennem væggen .
8

Udskift væggen åbning fjernet for tanken med Backer bord . Skær brættet til den rigtige størrelse til at passe mellem stutterier , og fastgør med ansatsskruer . Float og tape eventuelle udsatte kanter med fugemasse . Hvis det ønskes, anvende flise cement og retile væggen. Complete ved at udfylde mellemrummene mellem fliserne med fuger .
9

Slip flanger over vandet - forsyningsrør og toilet -stack åbning. Tilslut en vand -forsyningen ventil til vandforsyning røret.
10

Skub den bageste -flush toilet bowl over toilettet - indløbsrøret . Mark gennem huller i bunden af toilettet base for bolte. Fjern toiletkummen.
11

Brug en boremaskine og til at bore gennem gulvet til dybden af ​​toilet -base bolte . Sæt ankre i hullerne .
12

Påfør silikone fedt på toilettet - indløbsrøret . Skub skålen på plads igen. Sikker på plads med basen bolte.
13

Placer toilet tank på toppen af skålen. Fastgør med tanken bolte og en skruenøgle .
14

Tilslut en fleksibel vandforsyning pipe fra ventilen vandforsyning til toilet tank . Spænd med en tang . Åbn ventilen vandforsyning ved at dreje det hele vejen til venstre.
15

Gendan vandforsyningen. Lad toilettet fylde op , derefter skylle og kontrollér for lækager . Spænd eventuelle koblinger evt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com