# >> Hus Have >  >> Home Repair & Maintenance >> VVS >>
Gasvandvarmere der ikke trække luft
I modsætning til elektriske vandvarmere , gas-drevne varmeovne stole på en tilstrækkelig tilførsel af luft til at køre ordentligt . Som varmer vandet, flammen i bunden af ​​tanken trækker luft ind i ovnen . Luften strømmer gennem tanken og ud gennem en skorsten på toppen. Hvis varmeapparatet producerer en pustende lyd fra bunden af ​​tanken, når brænderen er tændt , kan problemet være en utilstrækkelig tilførsel af luft. Vær forsigtig med at diagnosticere problemet, men da der er en række årsager , der er nemme at overse. Utilstrækkelig ventilation

En mangel på luft er et fælles problem, når en vandvarmer er installeret i et lille rum, såsom et bryggers eller et skab . Problemet forværres , hvis en anden komponent, der anvender luft, såsom en ovn eller tørretumbler , der er lagret i det samme område. En simpel test er normalt alt, hvad der er nødvendigt for at afgøre, om et begrænset område er ansvarlig for manglen på luftstrømmen. Luk bryggers døren og lade vandvarmer til at operere i et par minutter . Så snart vandvarmeren begynder at producere en pustende lyd, åbne døren og en nærliggende vindue . Hvis puster standser, vandvarmer ikke får nok luft. Hvis varmtvandsbeholderen er gemt i et skab , kan du erstatte døren med en, der er udstyret med lameller , eller fjerne døren. Hvis varmtvandsbeholderen er gemt i et rum , overveje at udskifte rummets dør med en louvered dør.
Flue Problemer

Vandvarmere trække luft gennem den nederste del af tank. For at opretholde et optimalt træk ved brænderen under beholderen , er vandvarmere udstyret med en skorsten på toppen. Hvis røgrøret er tilstoppet , kan luft ikke passere gennem skorstenen og vandvarmeren vil kæmpe for at trække luft ind i bunden af ​​tanken . Selv rydde en flue er bedst at overlade til en professionel , kan du teste den flue ganske nemt. Hvis varmeapparatet er i et bryggers, luk døren. Tillad et par minutter at passere for varmeapparatet til at udvikle et udkast . Hold en rygende match eller en tændt røgelsespind ca 1 cm væk fra skorstenen hat. Røggasforbindelsen hat er placeret mellem toppen af ​​tanken og bunden af ​​skorstenen. Hvis røgrøret trækker røgen mod det, eller hvis røggasserne skubber røg væk fra skorstenen hat , flue er nok ikke problemet. Hvis retningen af røgen ikke ændrer sig , skal du kontakte en professionel om rengøring af skorstenen.

Isolering Tæpper

Isolering tæpper er ofte brugt til at nedbringe elregning . Da det varme vand sidder i tanken , varmen gradvis passerer gennem tankens vægge. Når vandtemperaturen falder til under termostatens indstilling, vandvarmer tændes og hæver vandtemperaturen tilbage til den ønskede indstilling. En isolering tæppe ombrydes omkring vandvarmer tank og er designet til at minimere denne varmetab. I nogle tilfælde kan tæppet forhindre forvarmer trække luft . Overvej at fjerne tæppet , hvis du har mistanke om , at dette kan være en mulighed .
Relaterede problemer
p Det er nemt at misdiagnose en defekt termoelement eller et snavset brænder som en luft mangel problem . Termoelementet er den komponent , der holder flammen ved siden af ​​brænderen pilot. Brænderen er den komponent, som antænder og opvarmer vandet. En gammel termoelement kan ikke producere en stærk ild eller nogen flamme på alle, selv om vandvarmeren er tegning i masser af luft. Brænderen er forsynet med flere små dyser omkring sin kant. Skidt og snavs har tendens til at tilstoppe disse jets og brænderen kun vil producere en svag flamme . Medmindre brænderen er meget gammel, kan du være i stand til at rense det med en støvsuger eller ved at føre en stiv ledning gennem dyserne for at fjerne resterne. Sluk for gassen fra før forstyrre enten termoelement eller brænderen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com