# >> Hus Have >  >> Home Repair & Maintenance >> VVS >>
Hvordan laver Bruser vand til at komme Hot Sooner
Venter på varmt vand til at flyde fra brusebad kan være en klods om benet , især når du er i en fart. Mens vi venter på det varme vand , er du også nødt til at lade vandet løbe, hvilket affald vand . Du kan mindske den tid, det tager for vandet at varme op ved enten at varme op rørene eller installere en enhed, der enten vil varme vandet eller holde det fra flyder fra din vandhane , indtil det er varmt nok. Instruktioner
1

Kør varmt vand i vasken , før du tænder for bruseren. Mens du børster tænder , lade det varme vand til at løbe i vasken . Dette gør det varmere vand til at løbe fra vandvarmeren op til dit badeværelse rør væsentlige opvarmning af rørene, og skylle det kolde vand ud .
2

Installer en trykknap varmtvandspumpe under vasken . Et varmt vand pumpe kræfter vand fra vandvarmeren til varmtvandsrøret når startknappen er trykket. Dette vand er derefter tvunget ind koldtvandsrøret og tilbage igen i varmtvandsbeholderen indløb i en løkke , indtil pumpen detekterer en stigning i vandtemperaturen. Når temperaturen stiger, pumpen lukker og tillader varmt vand at strømme ud af bruser eller vask. Mange pumper hævder at øge den tid, det tager for at varme vand og mindske vandspild.
3

Installér et recirkulationssystem med en timer i hjemmet. Disse systemer er også udstyret med en måler, der måler vandtemperaturen . Systemet vil fælde udbuddet varme vand linje, så det er parat til at flyde på forudindstillede tidspunkter . Vær opmærksom på at et recirkulationssystem kan øge energiregninger. Recirkuleringssystemer installere dine afløbsrør under vasken.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com