# >> Hus Have >  >> Home Repair & Maintenance >> VVS >>
Sådan Test en Residential Kloak afløbsrør
De kloakledninger under din hjem danne en lang netværk af rør , der kan lide skade fra en række forskellige kilder. Utætte kloakrør kan tillade giftige gasser til at indtaste dit hjem eller forhindre, at dine VVS-installationer i at fungere korrekt . Udførelse af en vand test på dit kloaksystem vil afgøre, om der er nogen væsentlige leaks.Things du har brug
Kloak teststik
Cykel pumpe
nylonreb
Rørtang
Haveslange < br > stemplet myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner hoteltilbud Test dine linjer
1

Find de vigtigste ren -out afløb i din kælder . Undgå at bruge nogen VVS-installationer i flere minutter, før du begynder, for at tillade noget vand i de vigtigste spildevand linje at dræne. Den vigtigste clean -out afløb er en sektion af rør med en rundet sektion af diagonal rør stikker ud fra siden. Brug rørtang til at fjerne hætten fra ren -out afløb.
2

Fastgør rebet og cykel pumpe på prøve stik , skal du sætte stikket i clean- out afløb og skub den op mod resten af ​​dit VVS-system , indtil det er helt klart af den rene -out afløb. Testen stik er en oppustelig blære specielt dimensioneret til at passe inde i kloakledninger . Brug af cykel pumpe , pump teststikket indtil det blokerer afløbet linje .
3

Find på toilettet i dit hjem, der er længst væk fra den vigtigste afløbet rent ud på første sal . Luk forsyningsledninger til dit toilet og skylle det at tømme tanken. Brug et stempel for at tvinge vandet i toilettet fælde ud af skålen , og derefter fjerne de bolte, der fastgør toilettet til gulvet. Løft forsigtigt toilettet og sætte det til side , idet man for at bevare voks ring mellem toilet og gulv.
4

Brug vandslangen til at fylde septisk linje under toilettet indtil linien er fyldt med vand. Overvåge niveauet af vandledningen 20 minutter. Hvis vandstanden i røret ikke falder mærkbart , er det septisk system inde i dit hus fungerer korrekt. Et fald på mere end en tomme angiver, at der er en lækage i en af ​​de VVS- linjer i dit hjem. Kontakt en professionel blikkenslager at lokalisere og stoppe lækagen i din VVS .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com