# >> Hus Have >  >> Home Repair & Maintenance >> maleri >>
Maleri Knotty Pine paneler & amp; Skabe

Knotty Pine paneler vækker minder om hyggelige køkkener og sparkedragter værelser af 1950'erne. Mange husejere , dog finde sådanne værelser mørke og forældede , og de er ikke så betaget af rusticity og orange toner disse værelser besidder. At lysne og opdatere knuder fyr paneler og kabinetter , overveje at male dem .
Hvad du har brug
Generelt universalrengøringsmiddel
Sponge (valgfrit)
spackling forbindelse
Putty kniv (valgfrit ) < br > 120- og 150 - sandpapir korn
Indervæg pole sander (valgfrit)
klude og hvid - tonet shellak primer
9-tommers maling pan
9-tommers malerulle < br > 9-tommers malerulle cover , fine lur
3-tommer syntetisk stritter paintbrush
denatureret alkohol og hvid latex caulk
caulk pistol
acryllatex halvblank eller højglans maling < br >
Instruktioner
1 < p> Fjern hardware, såsom som drejeknapper , trækker og hængsler , fra kabinetter. Fjern søm , billede bøjler og noget andet fra Knotty Pine paneler , der kan interferere med en smidig anvendelse af maling.
2 < p> Rengør kabinettet og paneler overflader med et generelt renere, skrubbe med en svamp hvis nødvendigt. Skyl overfladerne med rent vand.
3 < p> Fyld dings , sprækker og sømhuller med spackling forbindelse under anvendelse af en spartel eller fingeren. Brug også spackling forbindelse til at udfylde huller efterladt af trækker , hængsler og knopper , som du ikke har til hensigt at genbruge . Lad spackling forbindelsen til tørre.
4 < p> Sand paneler og kabinetter let med 120 sandpapir korn til at ridse deres overflade og give en passende ru overflade, som nye maling kan klæbe . En gipsvæg pole sander gør det hurtigt af slibning store områder af paneler. Fjern støv med en ren, fugtig klud. Fold en fjerdedel ark sandpapir til sand detaljer i paneler.
5 < p> Prime træ overflader med hvid - tonet shellak primer. Denne alkohol primer blokerer tanniner i knob fra rejser gennem malingen og farvning af top finish. Brug en 9-tommers malerulle med en fin lur på paneler og en 3-tommer syntetisk børstehårsholder pensel på paneler riller og på skabene . Lad primeren tørre i mindst en time. Ryd op primer spild med denatureret alkohol .
6

Sand overflader med 150 sandpapir korn til at fjerne malet -on støv og tørrede bobler. Tør overfladerne rene med en fugtig klud.
7 < p> udfylde huller i paneler med en perle af hvid latex caulk ved hjælp af en caulk pistol. De huller vil først blive synlig efter du har anvendt shellak primer. Glat perle af caulk med en våd finger lige efter påføring. Lad caulk at hærde natten over. Hvis du vil male paneler en mørk farve , kan du springe dette trin, fordi de huller vil ikke være så synlige.
8

Anvend en top coat på acryllatex halvblank eller højglans maling . Male perler af caulk og riller i paneler først ved hjælp af en pensel , og derefter bruge en malerrulle til at male de flade sektioner af paneler. Brug pensel til at male skabene . Mal paneler og kabinetter i samme retning som deres træ korn med lange strøg. Lad malingen tørre fire til seks timer , inden du geninstallerer hardware.

Hus Have © have.989214.com