# >> Hus Have >  >> Home Repair & Maintenance >> maleri >>
Sådan Edge High Lofter

Højt til loftet kan være svært at vedligeholde. De er uden for rækkevidde af de fleste normale husholdnings stiger , så de kan begynde at udvikle spindelvæv og støv . Male dem kan være svært så godt. Ligesom med enhver maleri projekt , er det første skridt kantning , som skærer malingen i langs kanterne , så du ikke løber male over på en uønsket overflade . For at gøre dette på en høj loft , skal du bruge nogle særligt udstyr og en hjælper.
Hvad du har brug
Drop klude
Extension pole
Syntetisk duster
Extension stigen
Helper
Painter tape
Lille maling bakke
Interiør maling
Mini- rulle
Instruktioner
1

Lay drop klude på gulvet i rummet. Dæk alle møblerne med drop klude samt.
2 < p> Skru en syntetisk støvekost på enden af ​​en udvidelse pol. Støv hjørnerne af det høje loft for at fjerne enhver skuffen .
3 < p > Angiv en udvidelse stigen mod væggen og udvide den til det sted, hvor væg og loft mødes. Have en hjælper holde stigen stabil som du klatre op, indtil du kan nå loftet.
4 < p> Sæt malerens tape på væggen, hvor den møder det høje loft . Sætte tape hele vejen omkring den øverste kant af væggen , flytte stigen nødvendigt.
5 < p> Hæld maling du har valgt ind i en lille , håndholdt maling bakken. Tag malingen bakken og mini- rulle op ad stigen .
6

Paint kanten af ​​loftet med mini- rulle. Malerens tape vil holde malingen off the wall. Fortsætte hele vejen rundt loftet, bevæge stigen nødvendigt. Altid holde din hjælper ved foden af stigen og holde den på plads.

Hus Have © have.989214.com