Sådan Afslut en pejs på en flad Corner Wall
Fordi pejse er sammensat af ikke-porøse materialer som mursten og sten, de er dårligt egnet til vedhæftning. Du skal belægge dem med en base lag primer , som vil være betingende dem at acceptere maling og fremme en holdbar finish , der ikke vil chip eller skræl. Hvis kaminen er på en flad hjørne væg , bliver du nødt til at tage ekstra skridt for at beskytte de tilstødende vægge fra maling overlap.Things du har brug hoteltilbud Grov plastikbørste
Professionel malers tape
Masking papir
Kraftige stof dropcloths
latex primer
roller ramme
Nap jalousilåg
3 - til 4-tommer latex pensel
Semi- glans eller glans latex maling
Stain -blokerende primer myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Støv pejsen med en grov plastik børste .
2

Cover dele af det flade hjørne pejs , du ikke ønsker malet med professionel malers tape. Dæk vægge støder op til pejsen med maskering papir. Dæk gulvet under pejsen med tunge stof dropcloths .
3

Påfør latex primer til det flade hjørne pejs med en rulle . Brug en pensel fremstillet til brug med vandbaserede coatinger til at tvinge maling ind mørtel mellem mursten eller sten . Vente i fire timer for primeren tørre .
4

Vask maleværktøjerne med vand.
5

Påfør semi- glans eller glans latex maling til den primede flade hjørne pejs ved hjælp af valsen. Brug pensel til at tvinge maling ind mørtel mellem mursten og sten. Vent to timer for malingen at tørre. Tilføj en frakke , hvis primeren viser igennem .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com