# >> Hus Have >  >> Home Repair & Maintenance >> maleri >>
Sådan Paint ydersiden af ​​ranch huse
Udvendig maling ikke bare visuelt forbedre udseendet af dit hjem , er det en fugemasse og beskyttelsesmiddel mod elementerne . Den eneste barriere mellem dit hjem ydre og vejret , der bryder det ned , maling, bejdse og caulk er enkle, men vigtige materialer . Et godt vedligeholdelsesprogram og regelmæssig udvendig maling til din ranch hjem kan stoppe vejr skader , forbedre værdien og udseendet af dit hjem , og du sparer penge i det lange run.Things du har brug
Ladder hoteltilbud Stålbørste < br > Paint skraber
Valgfrit: højtryksspuler
Afdækningstape
Plastic plade
Caulk
Malerulle
roller dækker
Malerpensler
Paint bakke
Primer < br > Udvendig maling
Valgfrit: airless maling sprøjte myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fjern gammel maling fra det ydre af hjemmet. Brug en stålbørste og maling skraber til at udføre opgaven i hånden, eller en magt skive til et højt tryk vask af hjemmet. Magt vask er det bedste valg, hvis det er tilgængeligt , især for hjem med metal eller vinyl sidespor . Power vask ved at tilslutte slangen til magten vaskemaskine og ved hjælp af den særlige højtryks spids . Vask hjem ned ved hjælp af tryk på ' krat ' off enhver skrælning maling, støv og løst materiale . Du kan gøre det samme med en stålbørste og skraber. I nogle tilfælde , hvor træet er meget gammel kan det være nødvendigt, da dæmpe træ kan ikke være en mulighed. Hånd skrabe nogen løs maling , fugemasse eller rester fra hjem med metal skraber og børste , være omhyggelig med at komme ind i krinkelkroge.
2

Dæk alle armaturer , du ikke ønsker primet eller malet , såsom vinduer, udvendige lamper , dørhåndtag eller dørklokker . Dække større elementer med plastfolie og tape forsigtigt omkring kanterne, så malingen linje vil være pæn og ren . Små inventar såsom en dørklokke kan dækkes med bare malertape .
3

Prime de ydre overflader af dit ranch stil hjem ved hjælp af den bedste kvalitet udvendig primer du kan købe . Du kan have den primer tonet til en lysere nuance af maling farve , du vil bruge , men dette er ikke nødvendigt . Børst og rul primeren ved hånden, eller bruge en airless maling sprøjte . For de fleste overflader tandbørstning og rullende gør det bedste job og giver dig mulighed for at se overfladen tæt og sørg for at det er dækket med produkterne. Teknikken er den samme for træ, metal eller vinyl sidespor, selvom en airless sprøjte ville være bedst egnet til metal eller vinyl sidespor i stedet for træ. Start med et lille område på det højeste punkt . Selvom ranch er en historie skal du bruge en stige for at nå de højere områder. Paint et afsnit om 4 meter med 4 fødder , så gå videre til næste afsnit , hvilket gør , at produktet blandinger. Hvis du bruger sprøjten , male kanterne eller " skære i " med en pensel i hånden stadig er nødvendig.
4

Caulk eventuelle huller med et godt eksteriør caulk . Elastomere caulk er et godt valg , fordi det er fleksibelt , males og vil ikke tørre ud og knække så let som latex caulk . Latex caulk er acceptabel, men ikke har den holdbarhed , at en bedre caulk gør. Det er bedst ikke at bruge silikone caulk på overflader , du maler , da malingen ikke vil klæbe til caulk , og det vil skalle . Check langs tagudhæng , hvor vinduer mødes sidespor materiale , eller hvor som helst en kløft mellem de udvendige materialer kan findes. Dette beskytter dit hus fra vandgennemtrængning .
5.

Påfør udvendige maling på samme måde, du har brugt til primeren. Igen, købe de bedste udvendige maling , du har råd til. Maling , der har en levetid garanti er et godt valg, hvis de passer ind i dit budget . Latex er generelt et godt valg, da det renser op godt , er holdbar og vil male de fleste udvendige overflader . Oliebaseret maling kan bruges, men er mindre tiltrækkende på grund af at rydde op, røg og besvær i ansøgningen. Blend kanterne af hvert område som du går sammen , så der er ingen striber . Genfremstille omkring fire inches af din forrige afsnit , når et nyt afsnit begynder , især hvis du ikke færdig på én dag , og du har genstartet job fra et afsluttende punkt , der allerede har tørret .
6

Mal trim på hjem, når de vigtigste overflader er afsluttet. Dette vil sikre nogen over- maleri fra sidespor ikke skæmmer nymalede trim. Malingen bør være det samme produkt som sidespor maling, og kan være i samme farve , men ofte er det en gratis farve eller hvid. Paint trim hånden ved hjælp af en pensel , da det er lille og kræver en finere touch.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com