# >> Hus Have >  >> Home Repair & Maintenance >> maleri >>
Sådan Paint Billy Reoler
The Billy reol er en IKEA brand bogreol . Det leveres i en række finish og farver. Du kan ændre farven på reolen til at matche din indretning ved hjælp af maling til rådighed på lokalt hjem forbedring butikker. Der er to ting at overveje , selv om. Først bør man sand reolen at forberede overfladen , og i tilfælde af en glat laminat , scuff det lidt , så det tager male bedre. En slibning blok fungerer bedst. Den rektangulære form gør det velegnet til de rette vinkler på Billy reol . Sekund, halvblank maling foretrukket, fordi det vil rense lettere . Ting du skal
Slibeklods
Rag
Halvblank maling
2-tommer pensel
Drop klud
2 lange lameller eller skrot Wood
Vis Flere Instruktioner < br >
1

Udlæg drop klud. Sæt Billy reol på drop klud.
2

Udlæg de to lameller i parallel mode . Fjern de flytbare hylder. Lay hylderne på tværs af lamellerne . Placere dem på lamellerne holder dem væk fra gulvet .
3

Sand reolen og hylderne med slibning blok. Du behøver ikke hårdt pres . Firm slagtilfælde , uden at trykke hårdt ind i reolen , vil være tilstrækkeligt til prep overfladen.
4

Fugt klud. Tør reol og hylder ned . Lad dem tørre et par minutter.
5.

Brush på halvblank maling starter på toppen af bogreolen . Du vil ikke være i stand til at dække Billy reol tilstrækkeligt i ét lag . Stol på to eller flere lys frakker. Af denne grund, male tynd, glat lag . Følg langsgående retninger reoler med dine penselstrøg .
6

Paint hylderne , du har fjernet på top og sider . Lad hylderne for at tørre. Flip dem og male de andre sider . Watch out for drypper på kanterne .
7.

Gentag maleprocessen , anvende en anden frakke. Du kan få brug tre fyldige lag for at dække reolen tilfredsstillende.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com