Sådan vælges Udvendig House maling farver
At vælge en ny eksteriør farve til dit hus er en vanskelig og følelsesmæssig oplevelse. Color er subjektiv ; hvad du elsker, kan din partner hade. Hvad værre er, kan din husejere forening forbyde visse farver i dit nabolag. Desuden er mange husejere intimideret af det utal af farvevalg til rådighed for dem . Du kan frygte at blive "hvad de tænker " hus på blokken - " Drej til højre ved neon blå hus , og du kan virkelig ikke gå glip af det . " Men ved at tage din tid og se på flere farvekombinationer , vil du finde den perfekte farve til dine house.Things du har brug
maling chips
Paintbrush
maling prøver myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Kør rundt dit nabolag. Du kan finde det perfekte hus farve på den næste gade over . Kør tilbage i den tidlige morgen og sen aften for at se, hvordan farven ændres i løbet af dagen . Hvis du stadig elsker farven , stoppe op og spørge boligejer hvad farve han brugte . De fleste husejere er glade for at dele . Hvis ingen er hjemme eller du er for genert til at spørge , tage et billede af huset.
2

Kig på bøger , brochurer og online . Der er mange ressourcer til rådighed, hvis du er på udkig efter en historisk korrekt maling farve . Desuden er mange producenter af maling giver brochurer med en bred vifte af historiske farvekombinationer.
3

Gå til din lokale hardware eller hjem forbedring butik og indsamle en bred vifte af maling chips . Hvis du elsker gul , men din husejere forening ikke tillader gul , kigge efter forskellige nuancer af gul, ligesom fløde, flødekaramel eller abrikos . Tag maling chips hjem og tape dem ved siden af ​​din hoveddør , ved siden af ​​trim. Hvis du ændrer trim farve , indsamle et udvalg af trim farver også. Kig på dem for et par dage.
4

Køb Quart -størrelse dåser af dine foretrukne få farver på hardware eller hjem forbedring butik . Hvis du ikke er sikker på en farve , har degnen blande malingen en nuance lysere . Tag malingen hjem og male en stor firkant af hver farve ved siden af ​​trim farve. Leve med de store pletter af farve i mindst en uge.
5

Køb en gallon eller to af din yndlingsfarve og male den forreste del af huset . Igen , se på det i flere dage. Du må indse, at det er for lyst eller for mørkt, eller at du hader det. Hvis du har en aktiv husejere forening , anmode formanden og bestyrelsesmedlemmer hvis farven passer retningslinjerne.
6

Mal resten af ​​huset , når du har lavet din endelige beslutning træffes. Hvis du har brug for at gøre en hurtig beslutning på grund af din husejere forsikring eller at sælge huset , skal du vælge en lysere nuance i farven familie, du kan lide . Det er lettere at genfremstille senere, hvis malingen er en lysere nuance af din foretrukne farve.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com