Sådan bruges Valspar Porch Maling
Et par hurtige lag Valspar Latex Porch og Gulvmaling kan bringe enhver veranda til livet. Den lave - glare finish gør den perfekt til udendørs indstillinger . Det har også den sejhed og holdbarhed , du har brug for at sørge for, at det job, du gør holder i mange år fremover. Valspar Latex Porch og Gulvmaling er vejrbestandig , en vigtig ingrediens , når du søger efter en maling til alle udendørs location.Things du har brug
spartel eller maling skraber
Sandpapir
Flydende opvaskemiddel
Bucket < br > svamp eller klud
Primer
Valspar Latex Porch og Gulvmaling
Paint omrører
Roller bakke
Roller bakke liner
Roller
Roller dækker
pensler < br >
Vis Flere Instruktioner
1

Skrab enhver tilhugget eller afskalning af maling ved hjælp af en maling skraber eller en spartel . Sand eventuelle ru pletter på træet ved hjælp af sandpapir .
2

Mix 02:58 dråber flydende opvaskemiddel med varmt vand i en spand. Skrub våbenhuset ved hjælp af sæbevand og en svamp eller klud. Lad våbenhuset lufttørre.
3

Paint våbenhuset med en primer . Vælg primer baseret på alder og tilstand af dit træ .
4

Rør malingen med en maling omrører , indtil alle olier fra toppen er blandet grundigt. Hæld en tomme af maling ind i en rulle bakke dækket med en beklædning.
5.

Paint våbenhuset , startende med de fjerneste hjørner og arbejde hen imod din exit . Paint større områder med en malerrulle , og mindre, mere detaljerede områder med en pensel . Dæk hele veranda med et tyndt lag maling og lad det lufttørre.
6

Kig på veranda omhyggeligt , når malingen er tørret . Hvis nogen striber eller penselstrøg er indlysende , eller hvis du kan se gennem malingen på ethvert sted , en anden frakke vil være nødvendig.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com