Sådan Tør Grease Paint på toppen af ​​Hegn
"Anti- climb maling, " også kaldet fedt maling ( ikke at forveksle med teatersminke , aktørerne makeup ) , er en anti -klatring afskrækkende for hegn. Det er effektivt , ikke kun fordi den permanent pletter tøj, men også fordi det gør hegn, lygtepæle og andre objekter glatte og sværere at skalaen. Grease maling er designet til ikke at tørre , men det kan størkne lidt , når det anvendes . Tørring fedt maling kræver god luftgennemstrømning , men du skal fjerne stoffet , hvis du ønsker at slippe hegnet af sin permanente greasiness . Ting du skal
Stool eller stige
Fan
ren klud
Maling- fjernelse opløsningsmiddel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Påfør fedt maling når det er køligere ud og ikke meget fugtigt. Fugtighed forsinker tørringsprocessen. Mens fedt maling ikke fuldt ud tør alligevel, vil det tage længere tid at størkne ved alle i et mere fugtigt miljø.
2

Prop en fan på toppen af ​​en stige eller en skammel , så det er på samme højde som hegnet. Hold blæseren flere meter fra hegnet , så den kraft af luften ikke få malingen til at smøre før det tørrer.
3

Tænd ventilatoren og holde det rettet mod malingen i flere timer. Ventilatoren vil hjælpe med at fremskynde tørringen . Malingen vil stadig være let fugtig, men den ekstra luftmængde kan hjælpe med at forhindre dryp og gøre malingen lidt mindre klæbrig , når malingen er første gang anvendes.
4

Tør fedt male ud af busken med en klud tørre hegnet mere grundigt. Du kan delvist tørres stoffet med en klud , men du skal vaske hegnet og anvende en maling fjernelse opløsningsmiddel for fuld fjernelse.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com