Sådan Gør In -Wall Cable Sløring
Fremkomsten af ​​fladskærms-tv har ændret den måde, nogle husejere installere stikkontakter og køre audio /video- tv-kabler . I modsætning til tv med CRT-skærme er fladskærms-tv næsten altid monteret flugter med væggen . Skjule tv-kabler i en væg omfatter skabelsen af ​​en mur åbning direkte bag fladskærms-tv og bruge forsænkede kabel plader, der har en stor åbning for at give kablerne til at glide igennem wall.Things du har brug
Stud Finder < br > Indbygget kabel plader
Pencil
boremaskine
Spade bor
Indervæg så KAYAK Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Find en plet direkte bag fladskærms-tv , hvor du ønsker at kablerne til at gå ind i væggen . Ved hjælp af en stud Finder , find stutterier bag den mur, der løber langs den valgte stedet; kende placeringen af knopperne vil tillade dig at undgå dem, når skære gennem væggen.
2

Hold monteringsbeslaget leveres med forsænket kabel plade på stedet mod væggen og justere beslaget vandret og lodret , men husk at undgå enhver af knopperne , som du opdaget tidligere. Tegn en skitse af konsollens indre åbning med en blyant , og derefter at bore et hul i hver inderste hjørne af omridset ved hjælp af en boremaskine udstyret med en spade bit. Slip spidsen af ​​en gipsvæg så i hvert hul og klippe langs omridset at skabe en åbning for beslaget.
3

Placer beslaget i væggen åbning, skubbe den nederste fane nedad , og skub den øverste fane opad for at fastgøre beslaget på væggen . Fastgør eventuelle skruer med en skruetrækker, og skru dækpladen på beslaget.
4

Hold andet beslag mod væggen direkte under den første konsol , men placere beslaget over gulvet i samme højde som højden af ​​de elektriske stikkontakter inde i dit hjem . Gentag trin 2 og 3 for at installere den anden forsænket kabel plade på det sted, du måles.
5.

Slip tv-kablet ind i øverste kabel plade og slip det ned til det nederste kabel plade. Sænk langsomt kablet, indtil spidsen af ​​kabel glider ind i munden på den nedre plade og træk enden af kablet ud af væggen . Monter fladskærms-tv på væggen , og tilslut audio /video -kabel til tv'et.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com