Sådan Fix en Rip i imiteret læder
Faux læder er et billigt alternativ til produkter udformet fra ægte dyrehoveder . Trods det er billigere pris , imiteret læder er forholdsvis holdbare og ofte kan passere for den ægte vare til den uerfarne øje. Men det kan lide af forbrændinger , ridser og revner , som kan ødelægge en ellers attraktiv jakke , taske eller sofa . Imiteret læder tårer som regel kan fastgøres med en læder reparation kit, der forsegler iturevne område tilbage i place.Things du har brug
Læder reparationssæt
papirhåndklæder eller klud
Hårtørrer eller bærbar varmelegeme

Vis Flere Instruktioner
1

Ansøg rengøring produkt, der kommer med sættet omkring området af undersøgelsesperioden. Tør løsning ud med vatpinde efter et par minutter. Dette vil fjerne alle små fragmenter af støv og snavs fra læder overflade , og gøre reparationen processen lettere.
2

Forbered spartelmasse . De fleste faux læder reparationssæt komme med to separate forbindelser. Disse skal blandes i en lille beholder ved hjælp af en spatel. Kontroller vejledningen, der følger med dit kit til præcise instruktioner om fremstilling af forbindelsen .
3

Smør forbindelsen over den del af revet læder ved hjælp af en spatel . Sørg for, at sammensatte dækker hele påvirket af tåre og flossede kanter omkringliggende læder område.
4

Fjern overskydende sammensatte væske med en blød klud eller køkkenrulle .
5.

Bond iturevne område ved at anvende varme til kilden til tåre . Placer en hårtørrer eller en bærbar varmeblæser omkring 10 inches fra kilden til tåre . Lad det virke i omkring 10 minutter, så det sammensatte kan binde med imiteret læder
6

Påfør farvestof , der kommer med din reparation kit til at skjule kilden til tåre , ved hjælp af den medfølgende børste. De fleste kits komme med flere farvemuligheder . Test farven ved at anvende det på et skjult område af elementet for at se, hvor godt det passer . Farvestoffet skal skjule kilden til tåre og udjævne farvetone omgivende imiteret læder . Lad farvestoffet tørre henhold til repair kit instruktioner.
7.

Påfør en læder balsam omkring det område, hvor imiteret læder er revet . Dette vil tilføje fugt til læder, og mindske sandsynligheden for at det bliver sprødt og rive igen i fremtiden .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com