Sådan Tape Indervæg Cracking Problemer
Cracking er et fælles drywall problem og er især synlig med glat gipsvæg. Svind og vridning i træet indramning bag gipsvæg er de sædvanlige syndere bag disse diagonale revner , der vises tæt på de øverste hjørner af dørkarme eller hjørnerne af vinduerne. Uanset hvad der har forårsaget revner , reparere det ordentligt med gipsvæg tape. Reparatører bruger ofte glasfiber mesh tape på grund af sin selvklæbende kvalitet , papir gipsvæg tape works.Things også du har brug for
Utility kniv
150 sandpapir korn
fugtig klud
drywall skruer hoteltilbud Boremaskine
Indervæg fælles sammensatte
6-tommer gipsvæg kniv
Glasfiber gipsvæg tape myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Skær de løse kanter og papir langs revnen. Lidt udvide revnen med en hobbykniv . Tør væk støv og snavs fra gipsvæg overfladen med en fugtig klud .
2

Skub gipsvæg i på begge sider af revnen , teste, om du føler bevægelse. Hvis du føler bevægelse, bore drywall skruer i gipsvæg på hver side af revnen . Sørg for, at skruerne går ind i træet indramning bag gipsvæg.
3

Dæk revnen med et tyndt lag gips fugemasse . Spred forbindelse med en 6 tommer drywall kniv. Gør det glat .
4

Skær en længde på drywall tape længe nok til fuldt ud at dække revnen . Centrere tape over revnen , og integrere det i det våde fugemasse bruge dine hænder . Placere enden af et andet stykke af båndet ved udgangen af ​​dette første lag , hvis båndet ikke er lang nok til at dække hele revnen. Ikke overlapper båndet.
5

Spred et andet lag gipsvæg fugemassen over revnen for at dække båndet. Blødt kantstille sammensatte ud et par inches over båndet. Båndet vil være lidt synlig gennem dette andet lag. Følg fugemassen fabrikantens retningslinier for , hvor lang tid at lade det tørre helt .
6

Påfør et ekstra lag af fugemassen over tørre patch. Helt dække båndet , og gnidningsløst taper stoffet ud over båndet for at undgå eventuelle pukler . Lad det sammensatte tørre.
7.

Sand stedet let med 150 sandpapir korn , fjerne eventuelle kamme. Vær forsigtig med ikke at slibe ned til båndet nedenunder.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com