Hvordan laver Rough Walls glat igen
ru, tekstureret vægge var populære i boliger bygget i 1970'erne, men nu kan synes forældede eller optaget. Det kan også være vanskeligt at male eller tapet over en tekstureret væg. Du behøver ikke at vælte væggen eller sand det glat for at få en glat overflade , dog. Skim coating processen dækker ru vægge med et tyndt lag af fugemasse vil udjævne væggen. Du kan derefter tilføje en anden tekstur, eller tapet eller male over it.Things du har brug
fugtig svamp
Drop klude
Butcher papir
Tape
knække fyldstof
Indervæg tape
spand eller trillebør
Elektrisk boremaskine
blandeskovlen
fugemassen
Vand
8 - til 12-tommer gipsvæg murske
Sandpapir
Slibning pole
gipsvæg primer

Vis Flere Instruktioner
1

Fugt en svamp med varmt vand. Tør de uslebne vægge med svampen for at fjerne støv . Lad væggene tørre helt .
2

Fjern møbler eller dække det med drop klude . Dæk gulvet med drop klude . Tape slagter papir over nogen trim på værelset til at holde støvet væk fra den.
3

Fyld eventuelle revner med fugemassen crack fyldstof. Dæk sammensatte plaster med et stykke drywall tape , og lad det sammensatte tørre i 24 timer.
4

Tøm en beholder med fugemasse i en 5 - gallon spand eller trillebør . Monter en elektrisk boremaskine med en blanding padle . Tilsæt vand til den fælles forbindelse som du blander det med blandeskovlen indtil det er konsekvensen af kagedej .
5.

Scoop forbindelsen , også kendt som mudder , ud af beholderen ved hjælp af en 8 - til 12-tommer gipsvæg murske . Glat sammensatte over ru -teksturerede væg , der starter i et øvre hjørne og arbejder ned muren, så på tværs af det .
6

Lad fugemassen tørre og derefter sand væk eventuelle kamme foretaget af murske . Brug en slibning pæl hvis du ikke kan nå de øvre dele af muren. Anvende en anden lag af forbindelse til væggen på samme måde som den første , hvis væggen er stadig lidt ru . Lad det tørre og derefter sand den glat .
7.

Paint en gipsvæg primer på væggene , når de er tørre. Dette vil fylde i porerne og forberede væggen til maling eller tapetsering .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com