Min Træ Gulve Look Dingy : Hvad kan jeg gøre for at gøre dem skinne
Trægulve tilføje charme og stil til de fleste ethvert rum i huset . Hardwood tåler testen af ​​tid , hvis de er korrekt taget sig af, og giver mange års skønhed og nydelse til et hjem. Slitage, ridser og for meget voks forårsager et trægulv til at miste sin glans og bliver nusset og beskidt ud , selv når ren . Gendan glans og glans til nusset trægulve med normale husstand ingredienser og lidt ekstra tid og kræfter. Eddike og vand

En nem måde at opnå ordentlig skinne på dit træ gulv er ved hjælp af en blanding af eddike og vand for at moppe gulvet . Eddike og vand i tilstrækkelig grad kan rense et trægulv uden at efterlade en kedelig rest eller striber på gulvet. Eddike og vand renser gulvet uden stripping off nogen af ​​finish. Brug en blanding af 1/4 til 1/2 kop eddike til en gallon vand til at rengøre gulve.
Fej grundigt

En af de største fejltagelser , når med at rengøre trægulve er ikke feje gulvet grundigt nok. Overskydende snavs tilbage på gulvet ofte danner en beskidt film når mopped og forårsager gulvet til at se nusset , selv efter tørre . Sørg for, at du feje al snavs fra gulvet , herunder i henhold stole, borde og skabe. Kørsel af en støv mor over gulvet efter fejer med en regelmæssig kost fjerner overskydende støv , der er tilbage .
Optørring

Brug ordentlig opsamlingsoverførsler teknikker holder også trægulve fra at se nusset . Moppe små dele af trægulvet ad gangen. Efter tørre hver lille sektion , skylle moppen i moppe spand og vride moppen indtil næsten tør. En alt for våd moppe bidrager til vandskadede trægulve . Efter mopping tre eller fire små sektioner , tørre gulvet i hånden med en blød , blød håndklæde eller en tør bomuld moppe . Tørring sektionerne selv , uden at gulvet lufttørre , vil hjælpe med at buff sektionerne og forbedre gulvets glans.

Overvejelser

Over tid, dit træ gulv kan helt mister sin glans og har brug for lakering . Et gulv finish til sidst aftager på grund af høj fod trafik , slid og brug af skrappe kemikalier . Snavs kan være en af ​​de mest skadelige stoffer et trægulv kommer i kontakt med, fordi det ridser trægulvet og integrerer sig i de åbne ridser.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com