Sådan fjernes 3M 4200 Sealant
3M 4200 er en hurtig - kur , medium styrke, marine lim og fugemasse. Det er almindeligt anvendt på både og fartøjer. 3M Marine tætningsmiddel Fast Cure 4200 er en polyurethan der , når det er vådt , reagerer kemisk for at skabe en fleksibel, selvklæbende obligation. 3M 4200 fugemasse klæber til træ , glasfiber, gelcoat og visse plast og metaller. Da produktet er medium - styrke , er det bedst anvendt til kosmetiske eller flytbare rettelser, snarere end permanente rettelser. 3M 4200 fugemasse er lettere at remover end fuld styrke adhesives.Things du har brug
vatpind
Sealant remover
Klud myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Prøv at fjerne det element, 3M 4200 tætningsmiddel holder på plads ved forsigtigt at trække på det. Hvis det fjerner , gå videre til Trin 3. . Hvis den ikke gør , skal du fortsætte til trin 2. .
2

Påfør en fugemasse remover til en vatpind eller klud. Gnid remover omkring kanterne af elementet forseglet på plads. Lad det virke i limen i 15 til 30 minutter , afhængigt af den specifikke producentens anbefalinger. Prøv at fjerne elementet ved at rykke på det. Gentag , indtil det punkt er fjernet.
3

Påfør en liberal mængde fugemasse remover til en klud. Gnid klud på bagsiden af elementet forsegles på plads, og den forreste side af overfladen blev forseglet til . Coat begge overflader med en liberal , jævnt lag direkte over 3M 4200 fugemasse rester. Lad det virke i limen i 15 til 30 minutter , afhængigt af den specifikke producentens anbefalinger.
4

Fugt en blød klud i koldt vand. Klem for at fjerne overskydende fugt. Gnid blød klud over den klæbende remover til fjernelse.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com