Må jeg Paint Første eller Put i Tæpper
Startside byggeri og ombygning ofte omfatter installation gulvtæppet og male et værelse. Tæppe installatører er bekymret våd maling beskadige nye gulvtæppet, mens malere er bekymrede over skrammer og væg skader forårsaget af tæppet installatørens værktøjer. Professionelle arbejdere du passe på ikke at forvolde skade, men en boligejer bør overveje en række faktorer i beslutningen om at male eller installere tæppet først . Maling spild

Trods de bedste intentioner , maling spild og drypper ske. Maleri et loft udgør den største risiko for maling drypper på gulvet. Utilsigtede maling spild på nyt tæppe kan være skuffende . Afhængigt af tæppets stof indhold og konstruktion, type og farve maling og størrelsen af ​​spildet , kan det være vanskeligt at fjerne maling fra tæppet. Rengøring et tæppe kan være tidskrævende og en omkostning boligejer ikke foregribe, så godt. Af disse grunde , ofte foretrækker at væggene skal males første tæppe installatører.
Sorgløs Maleri

Det er lettere at male et værelse, før tæppet er installeret. Hvis væggene er malet før gulvtæppet og sokler er installeret, kan maleren male hele vejen til bunden af væggen. Hvis tæppet og sokler er installeret først , selv om, er maleprocessen bremset som maleren tager ekstra forholdsregler for at undgå at få maling på sokler og kanten af ​​tæppet , hvor den møder muren. Mens en professionel maler lægger ned en dråbe klud og stadig tager foranstaltninger til at beskytte et bart gulv , maling spildt på en uncarpeted etage er nemmere at rengøre end et udslip på gulvtæppet .
Wall Damage

Tæppe installation kræver værktøjer, der er placeret mod eller i nærheden af ​​væggene for at strække tæppet. Disse værktøjer kan forårsage slidmærker på væggen og nick malingen. Tools i gulvtæppet installatørens bælte kan også støde mod væggen. Hvis væggene er malet først , måske maleren har brug for at vende tilbage efter at tæppet er installeret til at reparere skader væggen og røre op malingen. På grund af dette , nogle professionelle malere foretrækker at male vægge , efter at tæppet er installeret.
Oplev

Fordi der er risici for både at male først og gulvtæpper først , din beslutning hviler med oplevelsen af ​​de professionelle, der vil gøre disse opgaver. Spørg gulvtæppet installatør og maleren hvad deres præferencer er. Spørg andre, der har brugt ydelser af disse fagfolk , om der har været nogen problemer med maling spild eller skader væg. Hvis du maler et rum og installere tæppe selv , maleri første er mest praktisk, hvis du tager ekstra omhu for at beskytte vægge, når du installerer tæppe.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com