Hurricane Vinduer & Døre
Hurricane vinduer og døre er specielt behandlet glas, plexiglas eller glasfiber ruder, der er resistente over for kraftig vind og snavs. De har flere målbare fordele til andre orkan beskyttelse vindue metoder som krydsfiner eller orkanen skodder . Hurricane Tolerant

Hurricane vinduer og døre er en investering foretaget for at minimere skader ejendom under storme og kraftig vind. Men ligesom alle strukturelle materialer , de er kun effektive op til visse niveauer af kraft , og stadig genstand for skader i en stor nok storm .
Små Missile Resistant

Miami Dade Office of Code Compliance placerer produktstandarder på orkan vinduer installeret i sin kommune . Et vindue eller en dør anses lille missil resistente , hvis det kan modstå den kraft af 10 kuglelejer , der rejser 50 mph i løbet af 9.000 vindforholdene .
Stor Missile Resistant
< br >

et produkt anses for stort missil resistente ved Miami Dade Office of Code Compliance , hvis det kan modstå den kraft af en 9 £ stykke tømmer rejser 34 mph i løbet af 9.000 vindforholdene .

strukturelle skader

Selv orkan vinduer og døre er meget modstandsdygtige over for flyvende stumper og kraftig vind , strukturen holder vinduet på plads, er ikke orkan bevis , og hele vinduesrammen er genstand for skader hvis er væsentlige nok trykændringer i huset.

Pris

Hurricane vinduer og døre er betydeligt dyrere end krydsfiner eller skodder og skal installeres af uddannede fagfolk .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com