Hvordan man laver en Tilt -Out Sink Bakke
I køkkenet , plads til rengøringsartikler er altid på en præmie . Holde svampe eller skrubbe klude på vasken ser rodet . De fleste køkkenborde har frysere under køkkenbordet og flade fyldningsdøre sektioner under vasken , der matcher de øverste skuffer af skabene. Konvertere disse flade paneler i tilt -out vask bakker til at holde de ekstra svampe og vask rengøring forsyninger ved at tilføje drejelige hængsler og plastbeholdere til indersiden af ​​panels.Things du har brug < br
gummihammer hoteltilbud Målebånd > Pencil
2 2 -tommer vinyl tilt hængsler
2 1 -tommers metalhængsler
Akku bore
Philips hoved boret
2 plast 2 -by- 1-tomme svamp bakker hoteltilbud
Vis Flere Instruktioner
1

Åbn dørene til skabet under vasken . Nå inde og blidt ramte den indvendige side af fladskærme over skabslåger indtil panelet falder ud af skabet .
2

Læg fladskærm ned på køkkenbordet . Markér de korte kanter af panelet i tredjedele . Vælg og mærke øverst i panelet til fremtidig identifikation.
3

Vedhæft en 2-tommer vinyl tilt hængsel , der ligner en glidende bar inde i et hængsel , til fladskærm . Brug de fundne i hængslet pakke skruer og en akku-boremaskine med en stjerneskruetrækker hoved lidt til at fastgøre hængslerne til hver side ende af fladskærm , flugter med kanten på den linje, der viser den nederste tredjedel af panelet.
< br > 4

Vedhæft to 1 -tommers metalhængsler til bunden , lange kant fladskærm 1 tomme fra hvert hjørne , ved hjælp af fundet i hængsel pakke og en akku-boremaskine med en Phillips hoved lidt skruer. hoteltilbud
5

Foranstaltning 1 /2 tommer op fra bunden og 1 cm i fra hver side af fladskærm . Fastgør to plastik 2 -by- 1-tomme svamp bakker til fladskærm med skruer og ledningsfri boremaskine . Fastgør plastik svamp bakker med de åbne ender opad.
6

Monter de fire hængslerne på fladskærm på indersiden af ​​vasken kabinet med skruer og ledningsfri boremaskine . Du kan være nødt til at læne inde i kabinettet for at nå hængslerne korrekt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com