Sådan finder du den kubikfod af en attisk
Hvis du installerer loftsrum ventilation eller planlægger lagerplads, så er du nødt til at kende omfanget af dit loft . Dette vil give dig mulighed for at købe de passende størrelser for udluftning og ventilator, og planlægge ud brug rummet. Hvad formen på dit loft Ligegyldigt, kan du hurtigt og nemt finde ud af volumen i kubikfod på blot et par steps.Things du har brug
Målebånd
Pen og papir
Lommeregner hoteltilbud stige myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Opdel gulvareal på dit loft i rektangulære områder. Dette vil gøre beregningerne nemmere. For eksempel, hvis dit loft er i form af et "L " og derefter opdele det i en lang rektangel og en kort rektangel.
2

Mål længden af hver firkant og optage det. Mål bredden af hver firkant og optage det. Gør alle dine målinger i fødderne .
3

Gang bredden af hver firkant ved sin længde. Tilføj resultaterne sammen . Dette resultat er det samlede areal af dit loft gulv .
4

Mål højden af loftet , hvis dit loft har en flad loft . Multipliceres resultatet med arealet af loftet gulvet . Dette resultat er mængden af ​​dit loft i kubikfod.
5.

Mål afstanden fra gulvet til den nederste del af loftet og optage det. Multiplicer denne afstand med arealet af loftet gulvet . Resultatet af dette er mængden af ​​den nederste del af dit loft .
6

Mål afstanden fra gulvet til det højeste punkt på loftet og optage det. Brug en stige hvis det er nødvendigt for at nå det.
7.

Opdel areal under tag i trekantede sektioner , der løber fra det laveste punkt i loftet til det højeste . Gør dette for hver rektangulære sektion .
8

For hver trekant , måle afstanden fra væggen, hvor loftet er laveste til det punkt på gulvet under toppen af ​​taget. Dette er længden af bunden af ​​trekanten.
9.

Fratræk højden af ​​den laveste del af loftet fra højden af toppen af loftet. Dette er højden af trekanten. Multiplicer bunden af ​​hver trekant ved sin højde . Dividere resultatet med to. Multipliceres resultatet med længden af afsnittet. Gør dette for hver sektion . Tilføj resultaterne for hvert afsnit sammen . Dette resultat er den øvre volumen af ​​loftet. Tilsæt de øvre og nedre mængder for at få den samlede volumen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com