Min Furnace Gør et højt brag ved start
Furnace lyde er ofte et tegn på problemer enten med selve enheden eller med den måde luften strømmer gennem din ovn . Hvis dit system er at høje lyde, når det bruges til at være tavs , bør du have en professionel inspicere ovnen for eventuelle årsager til skader. Et højt banging støj kan indikere et mindre problem eller være et symptom på noget meget alvorligt . Varmevekslere

varmevekslere metalkomponenter i en ovn, der kanalisere varmen skabt i luften. Varmevekslere er designet til at modstå meget varme temperaturer i længere tid , men de i sidste ende kan knække eller bryde ned . Når dette sker, vil metaldele varmeveksleren fortsætte med at udvide , når ovnen er tændt, men revnen vil forårsage en diskontinuitet , hvilket resulterer er et højt brag , da veksleren justerer .
Olie ovne

et oliefyr , kan et højt brag være tegn på overskydende olie stoffer , der er blevet fanget i bunden af ​​ovnen og antænde , når du forsøger at bruge ovnen igen . Dette er et meget alvorligt problem , ikke kun fordi det skaber en brandfare , men fordi det nemt kan ødelægge indersiden af ​​din ovn . Hvis støjen kommer direkte fra et oliefyr , lukke sin magt og kalde en professionel.

Fans

Hver ovn har en blæser beregnet til at fremdrive luft fra ovnen ind i luftkanalerne i huset. Hvis din fan bliver løs eller en kniv beskadiges, kan du ende op med en klinge slående kanten af ​​ovnen eller kanal arbejde, når det først begynder . Denne situation kan skabe den slag støj du hører , især hvis det ekkoer gennem kanalerne. Du bliver nødt til at udskifte ventilator til at løse dette problem.

Kanaler

Støjen kan ikke komme fra din ovn på alle. I nogle tilfælde, hvis kanalerne bliver tætnet , fejljusteret eller ikke er installeret korrekt , kan ændringerne i varme og luftstrøm få dem til at svaje eller genbosætte , hvilket resulterer i banging lyde i hele dit system. Du kan vedhæfte og reparation kanaler at løse dette problem .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com