Sådan installeres en Donkin regulator
Gastryksregulatorer styrer gastrykket fra forsyningen til arbejdsmiljøet output. Ofte gastryk indtaste en enhed er højere, end den kan håndtere, det være sig en grill , komfur eller ovn . Regulatoren styrer trykket levering, sænke den til enhedens specifikationer , hvilket gør det sikkert at betjene. Enkelt og to-trins gastrykregulatorer er den primære regulator typer . Bryan Donkin RMG har produceret gas industri produkter siden 1847 og betragtes som en førende i branchen . Installation af en Donkin regulator er en simpel proces , hvis du har den rigtige regulator til dine specifikke application.Things du har brug
Donkin regulator
Skiftenøgle
Teflon tape myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Bestem regulator tilstrækkelig til din gas -drevne apparat . Når du køber en Donkin regulator, sørg for at det er i overensstemmelse ikke alene med specifikationerne apparatet , men af den gas udbyder så godt. Hvis apparatet er et komfur eller gas grill , bør det kun kræve en enkelt fase regulator, da det opererer for korte varigheder. For en vandvarmer eller ovn , er en to-trins regulator anbefales.
2

Sluk gasstrømmen fra kilden, enten ved at lukke ventilen på tanken , eller lukke gas vigtigste . De fleste ovne har en petcock at lukke gassen ud på apparatet. Men at lukke det på de vigtigste er den sikrere skridt.
3

Pak gevindet på begge linjer, der forbinder til tilsynsmyndigheden med Teflon tape. Dette hjælper med at forhindre lækager.
4

Tilslut den indgående gas linje til regulator input. Gasstrømmen er angivet på regulatoren krop. Lufttilledningen tråde skrue ind regulatoren. Spænd denne forbindelse med en skruenøgle .
5.

Skru apparatet gasledningen i regulatoren. Tilslut to på samme måde som gas input linje.
6

Tænd for gassen og lyt efter utætheder. Hvis nogen bliver fundet yderligere stramme fittings.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com