Sådan Saml en pumpe Motor
er Pumpemotorer anvendes til transport af væsker fra ét sted til et andet. I et køretøj , pumpemotoren er ansvarlig for at levere brændstof til motoren. I en pool, en pumpe motor driver vand gennem filtrering system . Fordi de er i konstant brug , skal de udskiftes med tiden. En professionel kan samle og udskifte pumpen motor, men lønomkostningerne ofte lig med omkostningerne ved pumpen. Brug et par grundlæggende teknikker til at samle og udskifte en pumpe motor , sparer udgifter til leje af en professional.Things du har brug hoteltilbud justerbar skruenøgle
Teflon blikkenslager tape
Afisoleringstang
Wire nødder
Elektrisk tape myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Pak pumpe motor. Fjern pumpen fra dens kassen og sæt den på et arbejdsbord . Fjern instruktionerne, og læs dem, inden du fortsætter.
2

Sammenlign den gamle pumpe til den nye pumpe. Nyere pumpemotorer kan have en lidt anderledes form. Men så længe pumpens motor har den samme diameter input og output -forbindelser og mounts, vil der ikke være noget problem med at installere det. Kontrollér pumpens motorens mounts og forbindelsespunkter for kompatibilitet .
3

Montér pumpen motor. Montér den nye pumpe motor i den samme placering som den gamle pumpe motor. Line up bolthullerne på pumpen motor med rammen mount , som det er at blive tilknyttet. Brug en justerbar skruenøgle til at stramme monteringsbolte. Stram justerbar skruenøgle omkring bolt hoved, indtil kæberne er gribende bolten. Drej bolten med uret for at stramme den . Brug de originale monteringsbolte fra den gamle pumpe motor .
4

Installer enhedens metal rør eller plastslanger . Pumpemotorer er ansvarlige for at skubbe væsker, såsom benzin eller vand, gennem et mekanisk system . De fleste pumpemotorer vil have en " in" og "out "-indikatoren ved siden af ​​hver forbindelsespunkt . Tilslut rør eller spuling til den relevante forbindelsespunkt . Hvis forbindelsespunkt er gevind , Teflon tape viklet omkring gevindene for at tætne forbindelsen. Brug en justerbar skruenøgle til at stramme forbindelsesindstillingerne bolte. Sørg for, skruenøgle kæber er fast gribende bolt .
5.

Forbered ledninger. Brug en afisoleringstang til at fjerne ½- tomme af afskærmning fra hver tråd , på den nye pumpe motor og ledninger , der fører til enheden. Sørg for , at mindst ½- tomme af ren uskærmet ledninger er eksponeret på hver ledning . At fratage wiren anbringe afskærmet ledning i en af ​​stripper skærende indhak , der er tættest på størrelsen af tråden. Klem håndtaget og træk afskærmningen af.
6

Tilslut ledningerne. Begynd ved at matche wire farver . De fleste producenter bruger sorte og hvide ledninger. Hvis ledningerne er sort og rød , pumpen tilsluttes motorens sort ledning til enhedens sorte ledning og den resterende pumpe motor ledning til den resterende ledning på enheden. Sno uskærmet ledning sammen stramt . Skru en wire møtrik på den blottede ledninger og wrap elektrisk tape omkring bunden af wiren møtrik.
7.

Tilslut jorden. Hvis pumpen har en jordledning , vil det være grøn i farven. Strip ½- tomme af afskærmning fra pumpen motorens jordledning og enhedens jordledning . Sno de to ledninger sammen . Sno en wire møtrik på uskærmede ledninger og anvende elektrisk tape til wiren møtrik base. Pumpen er nu installeret.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com