Er en Drop Header Giv Dryer Steam
? Steam har været brugt i mange år til at opvarme boliger og virksomheder , da det kan overføre varmen fra en kedel til en bygnings værelser. På kedlen, du brænde brændstof til at opvarme vand til damp . Når den varme damp når systemets køligere radiatorer , giver sin varme ind i stuen og kondenserer tilbage til vand . En droppet header hjælper denne proces varme - overførsel ved at fjerne næsten alle flydende vand fra damp. Steam Header

Steam stiger fra din kedel er en blanding af varmt vand dråber og varmt vanddamp, som er en gas. Den blanding af vanddamp og vanddråber rejser op et lodret rør er kendt som en kedel riser . Det kommer ind den ene ende af et rør sektion kendt som en overskrift , hvor det varme vand dråber kondensere til væske for at vende tilbage til kedlen. Den tørre damp stiger i systemet distribution riser i den anden ende af den overskrift, der går til husets radiatorer .
Wet and Dry Steam

" Dry" damp er varmt vanddamp med næsten ingen vanddråber i volumen. Damp med en betydelig procentdel af vanddråber kaldes " våd" damp. Du ønsker ikke våd damp , fordi den bevæger sig langsommere og rejser en kortere afstand end tør damp før kondensering i flydende vand. Hvis damp er for vådt , bliver radiatorerne i den fjerneste ende af din damp - varmesystem ikke få nok damp til at være rigtig varmt . Din kedel vil køre længere i et forsøg på at producere nok damp til at tilfredsstille den langt udgang termostat efterspørgsel efter varme.
Faldt Header

En droppet header producerer tørrere damp end en traditionel header monteret over kedlen. En droppet header ledes med albuerne til at være lavere end toppen af ​​stigrøret fra kedlen , så dampen fra stigrøret ind i headeren fra toppen snarere end fra neden eller til siden. Ved at indtaste hovedstød fra toppen , er dampen kommer fra kedlen ikke roil kondensvandet allerede i overskriften, så det ikke afhente ekstra vanddråber.
Slår Hjælp

drejninger , der fører ned til den droppede header også bremse hastigheden af ​​damp , medvirken adskillelsen af ​​tør damp fra vanddråber. Den droppede header er også større end kedlens stigrøret yderligere bremse damp, så det slipper mere vand , før den steg op til radiatorerne . Kondensvandet løber af faldet header tilbage i kedlen. Ved at fjerne flydende vanddråber fra dampen flow, en droppet header reducerer også hamre lyde som damp stiger.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com