Hvad gør Furnace røgrør Behov i Fall
? Din ovn flue er kanalen , der bærer røg , gasser og varm luft fra ovnen til skorstenen. Ligesom skorstene , skal de efterses hvert år. Alle ovne , uanset hvilken slags de er, er tilbøjelige til flue problemer. En ordentlig inspektion kan afdække problemer, før de bliver katastrofal. De fleste mennesker tænker ikke over deres ovn , indtil de har brug for det i efteråret, men den bedste tid på året til at rense og efterse flue er i foråret, når service- teknikere er ikke så travlt. Symptomer
p Hvis du finder rust på toppen af ​​din ovn eller på røgrør , eller hvis du bemærker lugt fra skorstenen eller ovn , du måske har en blokeret aftræk eller skorsten . Andre symptomer på røg problemer omfatter udseendet af sod omkring din ovn , kulilte utætheder , vand lækager nær røgrør , udseendet af fugt på vinduer eller vægge , skrælning tapet eller gips som flager .
korrosion

en ovn normalt ikke producere så meget sod som en brændeovn , men sod det ikke producerer skal renses ud af skorsten og røgrør system. Hvis det ikke er , vil flue korroderer når svovlsyre formularer fra sod og fugt fundet i røggasserne . Den korroderede rør vil derefter give en giftig gas , kaldet kulilte, til at sive tilbage ind i huset. Det korroderet flue også er en brandfare.
Sod

Ud over at korrodere din skorsten og røgrør , sod kan blæse tilbage ind i dit hus , når flue systemer bliver blokeret , og deponere en fedtet belægning på alt i syne . Denne situation, der er kendt som "pust -back ", kræver en professionel oprydning og kan koster tusindvis af dollars. Gasfyr kan også udvikle en rusten skala, der er produceret, når gas rest kombineret med fugt. Skalaen ikke kun tillader kulilte at lække ind i dit hus , det reducerer din ovn effektivitet.
Safety Inspection

ignorere din ovn flue og skorsten systemet kan resultere i dyre reparationer eller brand. En certificeret skorstensfejer skal inspicere din ovn hvert år. Ifølge A1 Safety Chimney Service, en ovn flue rengøring ligner en pejs rengøring , med den undtagelse, at feje kontrollerer dine stik rør , også. Efter fejer flue , vil han tilslut rørene og udføre en sikkerheds inspektion for at sikre, at de røgrør er sikkert og fungerer korrekt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com