Downspout Forankring Metoder til murværk
nedløbsrør er vigtige dele af tagrender system ethvert hus. De er ansvarlige for at dirigere regnvand eller smeltevand fra tagrender på tagets udhæng til jorden nedenfor. Installeret korrekt nedløbsrør sikrer, at regnvand ledes væk fra fundamentet af huset, så der er ingen oversvømmelse eller potentiel fundament skader. Montering nedløbsrør til murværk kræver teknikker, der kun adskiller sig lidt fra at installere nedløbsrør på et hjem med en mere bøjelig ydre. Måling

Måling før du forsøger at installere nedløbsrør kan spare dig en hjertesorg . Du behøver ikke at måle nedløbsrør til den nøjagtige tomme , men du skal have en idé om, hvor meget materiale, du har brug for , før du styrter ud til hjem forbedring eller hardware butik for at købe noget. Du ønsker ikke at skulle foretage flere ture. Sørg for , at du køber en lidt mere materiale , end du behøver, herunder nedløbsrør selv og andre hardware- elementer, såsom murværk bits.

Albuer

Mange nedløbsrør ikke falder direkte under tagrender på kanten af taget. I stedet taget ofte hænger på væggen nedenfor , så er det nødvendigt at tilføje et par albuer , der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til overliggende tagrende i en vinkel , så downspout flugter med væggen. Tagrender albuer generelt sluttes direkte til undersiden af ​​renden med en skrue og igen i nedløbsrør med en anden skrue. Sømmene mellem albuen , tagrenden og downspout er typisk forseglet med caulk indeholder en aluminium fugemasse.
Måling og Skæring

måle og save de nødvendige længder af nedløbsrør er nødvendige , når alt det indledende arbejde er blevet gjort. Mål fra det punkt, hvor den anden albue kontakt væg til et punkt omkring 6 til 8 inches fra jorden nedenfor for at bestemme den faktiske længde af downspout du får brug for . Du bliver nødt til at tilslutte et ekstra albue og en kort downspout rør for at sikre , at vandet ruter væk fra væggen.
Attachment

Montering og sikring downspout er den vanskeligste del af hele processen . Det er ikke alt for svært, men når du kender de grundlæggende teknikker , der er involveret . Du skal bruge en murværk bit til at bore huller i mørtel mellem murstenene - ikke forsøge at at bore direkte ind i mursten eller betonblokke . Brug en selvskærende 3/8-inch hex -head metalplader skrue for at fastgøre downspout . Før du sætter skruen i hullet, skal du udfylde to grundlæggende opgaver: Først tage et stykke skrot downspout materiale og skær den åben. Træk det fra hinanden og sætte den på rundt downspout at holde det på plads mod væggen. For det andet, placere en lille silikone i hullet for at hjælpe med at sikre skruerne på plads. Undgå for hårdt eller du bliver bare nødt til at starte et nyt hul et andet sted . Placer en af ​​disse seler efter den første albue , der forbinder tagrenden til downspout på væggen og en anden 18 til 24 inches fra jorden. Du kan placere en tredjedel i midten til at yde ekstra støtte også . Hver bandage vil kræve to af de sekskantskruer .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com