Sådan installeres en Toto Aquia på en Closet Flange
Installation af en Toto Aquia toilet er en smule anderledes end at installere en standard én. Dette skyldes i høj grad til den separate flush mekanisme, der hjælper med at reducere vandforbruget. Det modulopbyggede ru -in ses ikke , når installationen er færdig . Installation af en Toto Aquia på et skab flange kræver mindst en 12-tommer ru -in mellem centrum af toilet skab flange og væggen. Udformningen af ​​Toto Aquia fjerner også grimme ender af skabet bolte , som du ser holder ned traditionelle toilet bowls.Things du har brug
Blyant
Bor hoteltilbud 11/64-inch boret
5/16-inch borehoved ( HM- eller murværk afhængig gulvflade )
3/32-inch boret
9/32-inch borehoved ( HM- eller murværk afhængig gulvflade ) < br > 11/32-inch bor ( HM- eller murværk afhængig gulvflade )
Hammer
Akku skruetrækker
flad skruetrækker
Skruenøgle
Vis Flere Instruktioner < br >
1

Placer skabet bolte ind i skabet flange. Bolthovederne glide ind i nøglehullet slots på hver side af skabet flange. Placer modulære ru -in -stik over skabet flange med gevindet på boltene går gennem hullerne på soklen. Stikket ligner en overfladisk plade .
2

Placer skabelonen over soklen. Skabelonen har placeringen af ​​hver enkelt montering skrue til den modulære ru -in VVS og montageblokke . Markér hvert sted på gulvet med en blyant. Fjern skabelonen fra gulvet.

3

Bor pilot huller på hver af dine mærker af skabet med en 11/64-inch bor. Hvis montering på en flise eller beton gulv , bore huller med en 5/16-inch bit til at rumme plastankre . Bor flise en hårdmetal - spids bit og beton med en muret lidt med .
4

Lav huller med en 3/32-inch borehoved den modulære ru -in, som er de fire yderste huller , og 11/64-inch huller til monteringsblokkene . Hvis du har beton eller fliser, bore 9/32-inch huller til modulære ru -in og 11/32-inch for monteringsblokkene .
5

Indsæt grønne plastankre i hvert af hullerne for det modulære ru -in, hvis montering på fliser eller beton. Indsæt hvid plast ankre til de resterende pilot huller. Tryk alle ankre med en hammer , indtil de flugter med gulvet .
6

Anbring soklen på gulvet med bunden vender mod dig . Installer voks ring omkring udsparingen omkring åbningen . Vend stikket højre side op og placere den over skabet flange. Tryk stikket ned for at indstille laksegl . Installer montering skrue i toppen og bunden af flangen med en ledningsfri skruetrækker eller flad skruetrækker .
7.

Placer modulære ru -in over stikket, og kontroller kabelskabe bolte går gennem hullerne på siden af ​​den ru -in. Placer en flad skive over hver skab bolt og tråd en møtrik på hver enkelt , indtil de er hånd -tight mod soklen. Spænd hver møtrik jævnt med en skruenøgle .
8

Installer skruerne i den ru -in og spænd med den trådløse skruetrækker eller en flad skruetrækker . Placer monteringsblokkene på hver side af den ru -in på gulvet , og fastgør den med skruerne .
9.

Indstil Toto Aquia skål over den modulære ru -in, tilpasse monteringshul hver side med gevindhul på monteringsblokkene . Fastgør skålen til monteringsblokkene med sikring bolt. Ophængsboltene har et center hul med gevind. Sæt dekorative stilkhoved i hullet og drej den med uret, indtil det er imod skålen. Den Toto Aquia er nu monteret på skabet flange og klar til tanken og vandledninger .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com