Sådan fjernes Congoleum Gulvbelægning
Congoleum Corp producerer en bred vifte af elastiske gulve fliser, plader og planke formular. Du skal vide , hvordan du fjerner gulvet , hvis du ønsker at udskifte en beskadiget sektion med samme Congoleum produkt. Du skal også fjerne gulve , hvis du beslutter at ændre din gulvtype . Tager op en klæbet elastisk gulv tager tid og kræfter på at fjerne både gulvmateriale og lim . Heldigvis Congoleum anbefaler en fjernelse teknik, der hjælper til at fremskynde gulvet stripping process.Things du har brug
Varmepistol
Utility kniv
spartel
Razor - skraber
Push kost
Wallpaper skraber hoteltilbud Wide -bladet gulv skraber
Respirator
beskyttelseshandsker
Beskyttelsesbriller myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Guide en varmepistol langs injektionsmørtel linjer af en flise eller planke at svække spartelmasse . Skær igennem injektionsmørtel med en hobbykniv til at adskille tilstødende gulve sektioner.
2

Ret varmepistol langs sidekanterne af det ene hjørne af den isolerede gulve sektion . Arbejd indad fra kanterne til at varme op hjørnet og blødgøre den underliggende lim .
3

Skub bladet af en spartel gennem midten af ​​den opvarmede hjørne for at få adgang til gulve underside , som anbefalet af Congoleum . Skub spartel i et fremad -og baglæns bevægelse under gulve og mod de hjørne kanter. Brug spartel som en løftestang til at skubbe op hjørne og løft gulv fra limen .
4

Placer spartel under den løftede hjørne og imod den stadig overholdes gulvbelægning. Ret varmepistol over fast gulv, og skub og løft gulv med spartel. Fortsæt med varmen fjernelse teknik , indtil du fratage alle gulve , du vil fjerne.
5

Brug en skraber til at fjerne Congoleum lim fra undergulvet . Påfør en fremad -og baglæns bevægelse til at skrabe op gulv lim . Fej strippet gulv med en push kost til at fjerne lim rester.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com