Sådan fjernes et olieprodukt Fra betongulve
er Betongulve typisk installeret i områder i et hjem, hvor normal brug udsætter overfladen for olie, fedt eller andre olieprodukter , såsom en garage eller værksted område . Der er en række generelle universalrengøringsmidler designet til at rense fælles overflade pletter fra betongulve. Af disse, saltsyre , også kendt som saltsyre, er en meget effektiv renere for skrappere oliebaserede pletter på beton eller murværk surfaces.Things du har brug
Broom hoteltilbud Gulvskraber eller store spartel hoteltilbud stålbørste eller vinyl - strittede skurebørste
TSP (tri- natriumfosfat ) renere
Gummi-eller PVC handsker
Beskyttelsesbriller
Vinyl spand
saltsyre
Haveslange

Vis Flere Instruktioner
1

rengøre gulvet område, der er olie -farvede . Fej væk enhver snavs eller skidt med en kost eller gulv børste .
2

Fjern tørret eller bebyggede olierester eller andet materiale fra overfladen gulvet med en skraber eller spartel.


3

Vask gulvet grundigt med varmt sæbevand og en neglebørste. For ældre eller kage - på olie eller fedt , der ikke vil skrabe , skal du bruge en standardopløsning af TSP renere og varmt vand til at bryde op materiale til lettere fjernelse. Skyl området med rent vand og lad det tørre grundigt.
4

Bland en opløsning af vand og saltsyre i en plastik spand , efter fabrikantens anvisninger. Forbered blandingen i et godt ventileret område for at undgå at trække vejret i de sure røg, der afgives under blandingsprocessen .
5

Påfør en liberal mængde af saltsyre løsning på den farvede etageareal. Lad opløsningen mætte gulvet i cirka 15 minutter. Nogle pletter kan kræve en længere iblødsætning periode .
6

Skrub overfladen gulvet med en stålbørste eller plastic - strittede børste til at løsne eventuelle resterende olie.
7

Rinse gulvarealet grundigt med rent vand .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com