Sådan fjernes Parketgulv med en varmepistol
Parketgulve er skabt med kontrastfarver løvtræ som eg og kirsebær , der er installeret i geometriske mønstre . Selvom traditionelle parketgulve er bygget med faktiske hårdttræ , billigere laminat og finer versioner er også tilgængelige. Når det drejer sig tid til at fjerne parketgulve og lim, der anvendes til at passe brikkerne sammen , og fastgør den til gulvet , kan du bruge en varmepistol til forsigtigt at skrælle op parketgulve . Dog kan processen kræver en rimelig mængde af tid og tålmodighed , afhængigt af mængden af gulvbelægning bliver removed.Things du har brug
Varmepistol
brækjern
Læderhandsker
skraber

Vis Flere Instruktioner
1

Fjern et stykke fodliste fra kanten af ​​det rum, hvor gulvet skal fjernes for at give adgang til kanten af ​​parketgulv.
2

Slip et brækjern under hjørnet af ét stykke af gulvbelægning. Løft forsigtigt brækjern , indtil kanten af ​​gulve er en smule off gulve base.
3

Ret varmepistol mod det område , hvor træet er blevet løftet , holder pistolen 3 til 6 inches fra gulvet.
4

skræl gulvet opad , da varmen fra pistolen begynder at smelte limen sikre træ til gulvet. Flyt pistolen langs gulve, løbende repositionering varmepistol som gulvet begynder at blive frigivet , så det størknede lim opvarmes mens du forsigtigt trækker opad .
5

Skrab mellem gulvbelægning og betongulv base tilskynde genstridige områder for at frigøre fra gulvet. Brug blide kraft, når varmepistol midlertidigt peger væk fra området.
6

Fjern hvert stykke parket , da den er hævet fra gulvet base, og gentag processen med hver bord, indtil alle det ønskede gulv er blevet fjernet.
7.

Opbevar fjernet parquetry nedad for at forhindre enhver lim, der stadig kan være klæbrig fra varmen i at klæbe til andre overflader. Når limen er tørret helt , kan gulvbelægningen stables til opbevaring eller bortskaffelse.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com