Sådan fjernes Durastone Gulvbelægning
Durastone gulv er en type af fremstillet gulvbelægning sælges af Congoleum Corporation. Durastone anvender en særlig proces til at suspendere nylon partikler og aluminiumoxid på overfladen af ​​flisen. Dette beskytter flise mod spild og pletter. Disse fliser er lagt, skåret og fastgjort med mørtel på samme måde som keramiske gulvfliser . Processen for at fjerne Durastone gulve er også på samme måde som andre flise floors.Things du har brug
Plastic plade
Tape
Sakse
Beskyttelseshandsker
Beskyttelsesbriller hoteltilbud Rotary skæring værktøj
Grout skæreskive
prybar
Chisel
Hammer
Broom
Shop Vac
Vis Flere Instruktioner
1

Fjern alle møbler eller andre genstande , der kan være på toppen af ​​Durastone fliser. For at undgå skader fra flyvende vragrester , placere dem i et andet rum .
2

Cover døråbninger , apparater og møbler, der ikke kan flyttes med plastik for at hjælpe med at beskytte dem mod skader. Brug en saks til at klippe plader til størrelse og fastgør med tape.
3

Fjern basisformen rundt langs kanten af ​​rummet. Sæt spidsen af ​​en mejsel eller brækjern i mellem væg og støbning og lirke støbning væk fra væggen.
4

Vælg en flise langs kanten af rummet. Vedhæft en injektionsmørtel skæreblad til en roterende skærende værktøj . Skær injektionsmørtel væk fra omkring alle hjørner af flisen.
5

Indsæt en prybar eller mejsel i rummet mellem Durastone fliser og en af ​​de tilstødende sider . Lirk flisen op og væk fra gulvet. Hvis det er nødvendigt , kile flisen op med prybar mens hamre en mejsel nedenunder for at bryde den flise væk fra gulvet cement .
6

Fortsæt med processen med at save væk fuger mellem fliserne og så nysgerrige flisen op og væk fra gulvet. Arbejd din vej på tværs af rummet fra den ene væg til den anden. Mens du arbejder , kan du opleve , at flere stykker Durastone flise kan komme op på én gang.
7.

Fej op eventuelle rester med en kost, fejebakke og Shop Vac .


Hus Have © have.989214.com