Sådan Cut Laminatgulv for Floor Registers
Laminatgulve er en god gør-det- selv projekt for den typiske boligejer. Den mest almindelige anvendelse er et flydende laminat gulv , der kræver ingen søm eller lim . Denne metode gør det muligt sammentrækning og udvidelse af laminatgulve på grund af temperaturændringer og fugt. Ved lægning af laminatgulv , bliver du nødt til at skære planker til at gå rundt om hjørner , vinkler og gulv registre. Skæring laminat gulve til gulv registre kræver nogle måling. Når du foretager målingerne , skal du tage hensyn til de flydende kapaciteten i de floor.Things du har brug
Målebånd
Speed ​​firkantet
Bor
1/2-inch hulsav
Jig så myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Læg laminatgulve op mod gulvet registeret åbning. Tarmåbningen bør være omgivet på den ene side og den ene ende med laminatgulve.
2

Tage målinger af tarmåbningen bredde og længde med et målebånd . Tilføj 1/4-inch til bredde-og længde -målinger til at rumme en udvidelse af den flydende laminat gulv .
3

Mål fra den sidste række til den nærmeste side af ventilen . Overfør målingen til laminatgulvet brik , der vil dække ventilationsåbningen . Mål fra slutningen af ​​det sidste stykke af laminatet til den nærmeste ende af afgangsåbningen . Overfør at måling til det stykke , der vil dække ventilationsåbningen . Du skal ende op med en hash -mærket som et udgangspunkt.
4

Overfør længde og bredde målinger på laminatet fra hash -mærket. Trace omridset af hullet på laminat med målinger og en hastighed firkantet .
5

Bor fire huller inde hvert hjørne af sporing med en 1/2-inch hul sav . Kanterne af hullet skal være inde sporing af ventilatoren på laminatet.
6

Skær opsporing ud med en stiksav , ved hjælp af hjørnehuller , som udgangspunkter , at indsætte stiksav klinge .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com