Hvad skal man gøre ved en ødelagt tæppe
Udskiftning af tæppe i dit hjem eller bare i ét rum kan understrege familiens budget. Når midlerne er begrænsede eller familien vælger at leve efter en sparsommelig budget , boligejerne ofte vælger at leve med forældede og eller nedslidt gulvtæppet . Når gulvtæppet er ødelagt , skal husejeren tilbageholdende med at udskifte gulvbelægningen evaluere tæppets problemet, da det kan være i familiens bedste interesse at erstatte gulvtæppet. Oversvømmelser

Når et tæppe lider skade vand, ved en oversvømmelse eller brækket rør , bliver tæppet ikke nødvendigvis ødelagt. Alligevel udskifte polstring efter en oversvømmelse . Når boligejer undlader at tørre grundigt gulvtæppet og erstatte gulvtæppet pad, bliver gulvet en grobund for skimmel og meldug . Når dette sker , området omkring tæppet begynder at lugte muggent . På dette punkt , fjerne og kassere tæppet og tæppe pad. Rens og tør gulvet , før du tilføjer nye tæpper .
Bleach

Dropper et glas rødvin i midten af tæppet ikke nødvendigvis ødelægge gulvtæppet, som du kan fjerne en vin plet , hvis du behandler det i tide . Hvis du ved et uheld kommer til at spilde blegemiddel på gulvtæppet , der er en mere udfordrende pletten. I modsætning til vin pletten , som tilføjer en farve til gulvtæppet, blegemiddel fjerner farvestoffet. For nogle boligejere , som dækker blegemiddel pletten med møbler er en løsning. Hvis der på et iøjnefaldende område , såsom indrejse, der er en anden løsning . I stedet for at erstatte gulvtæppet , skal du kontakte et tæppe renere og få dem farve blegemiddel pletten til at matche resten af tæppet.
Burn Stain

Efter nogen dråber et askebæger på gulvet , sprede flere tændte cigaretter på gulvtæppet , gulvtæppet måske ser ødelagt , dækket med brænde mærker . Lysere cigaret forbrændinger ved at duppe Scorch pletter med en opløsning af fem dele vand til en del brintoverilte . Hvis du stadig kan se brænde mærker , omhyggeligt klip fra de brændte fibre med en skarp saks . Når brænde resulterer i et dybt hul , samle op nogle tæppe fuzz fra et ikke synligt område af tæppet , rul til en kugle , og lim det ind i hullet for at camouflere manglen.
Professionel renere

Før du erklære din tæppe en tabt sag , på grund af overdreven pletter , prøve nogle hjem afhjælpe fjernelse spot taktik . Brug barberskum til at fjerne pletter , eller hæld lidt danskvand på området for at fjerne pletten . Hvis hjem retsmidler eller reklamespot flytning ikke virker , skal du kontakte en professionel tæppe renere, der kan være i stand til at genoplive din ødelagte tæppe.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com