Sådan Fyld sømhuller efter fjernelse Tack Strips Fra trægulve
Tack strips er lange, tynde trælameller , der er naglet omkring omkredsen af ​​en hårdttræ eller betongulv , før tæppet er installeret. Strimlen har øvre stifter , der holder tæppet på plads efter installation. Hvis du beslutter at fjerne gulvtæppet og trække op tack strimler , forbliver mange sømhuller i de underliggende trægulv. Hullerne selv kan udfyldes med en basisk forbindelse . Dog kan matche farven på træet tage nogle time.Things du har brug
60 sandpapir korn
Båndsliber (valgfrit)
Træ kit
spartel
200 sandpapir korn
Tack klud
bejdse
Malerpensel
Clear polyurethan myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sand de træplader , der indeholder hullerne med et stykke 60 - sandpapir korn at glatte de uslebne kanter af hullerne, og for at fjerne eventuelle splinter. Sand ned hele bestyrelsen , ikke kun hullerne , da du skal re- pletten den samlede bestyrelse . Du kan sand med hånden eller bruge en båndsliber til at fremskynde processen .
2

Åbn en dåse af præ -farvede træ kit , der er den samme farve som trægulvet . Indsæt en spartel ind i dåsen og øse ud 1/2 tsk. Tryk på kit ind i et af hullerne fast og derefter skrabe det øverste af hullet med bladet for at fjerne det overskydende .
3

Gentag processen for at trykke træ kit i hver af de resterende tack strimler huller rundt hele kanten af ​​rummet .
4

Vent det er tørt og føles hårdt at røre ved. Slib overfladen med en fin 200 sandpapir korn indtil du ikke længere kan føle sømhuller . Tør alle boards ved hjælp af en tack klud for at fjerne slibestøv fra dem.
5

Åbn en dåse bejdse i samme farve, der oprindeligt blev brugt . Anvend det udelukkende på de slebne plader ved hjælp af en pensel og gøre enkelt, lange strøg . Lad pletten tørre helt og derefter anvende en klar polyuretan frakke på toppen af ​​det at forsegle pletten.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com