Sådan Fix en ujævn Stain på marmorsokkel trægulve
Uanset om du lige har marmorsokkel dine trægulve , eller en anden gjorde det generationer siden , er der virkelig kun én måde at løse ujævn plet : ved restaining det. Dette kan kun gøres ved at fjerne den gamle pletten , hvilket betyder at fjerne nok af det øverste lag af træet for at komme under den. Dette er en engageret og rodet projekt , og ikke noget, man bør foretage på grund af blot et mindre problem med den gamle pletten. Men hvis det er et stort problem , vil dette løse it.Things du har brug
Drum Sander ( lejet)
Sandpapir bælter i grov, medium og fin slid
Vakuum
bejdse
Paint børster
Rags
Polyurethan
ekstra fint sandpapir myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Læg sander med sin ru slibebånd . Tænd slibemaskine og straks begynde at køre det over gulvet, med retning af årerne , optage den gamle finish og grave ind i træet. Skub og træk sander frem og tilbage , arbejder din vej hen over gulvet.
2

Støvsug gulvet for at fjerne støvet .
3

Sæt mediet slibebånd til slibemaskine , og gentag slibeprocessen , idet de resterende finish herunder alle pletten , forlader gulvet nøgne . Støvsug støv .
4

Lån den finslibning bælte i slibemaskine og sand igen , udglatte overfladen. Vakuum godt.
5.

Brush på træbeskyttelse til gulvbrædderne med en pensel , der starter ved det fjerneste hjørne af lokalet. For Påfør pletten tykt over en omtrent tre- gange-tre -fods sektion , lad det sidde på træet i et minut , og derefter tørre op den overskydende pletten med klude .
6

Gentag , farvning gulv afsnit for afsnit . Træd tilbage ofte for at vurdere udseendet af pletten og sikre at den opholder sig fra afsnit til afsnit . Juster sit- tid af plet på gulvet, som er nødvendig for at gøre det lysere eller mørkere (mindre end et minut for lys, mere end et minut til mørkere) . Gør hele gulvet .
7.

Lad pletten tørre i 24 timer.
8

Gloss gulvet ved spredning polyurethan på det i et tyndt, jævnt lag med en maling børste . Lad polyurethan sæt til seks timer. Slib det i hånden med ekstra fint sandpapir . Påfør et andet lag . Gentag slibning og tilsløre proces for en tredje pels. Lad det sidste lag tørre i 24 timer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com