Sådan Erstat & Regrout To Fliser
Keramiske fliser skabe en hård , slidstærk overflade , der er nem at vedligeholde. Sommetider sker skade og én eller to fliser er revnet eller knækket . Må ikke bekymre dig , selv om, som erstatning er mulig uden at det er nødvendigt at gentage hele overfladen . Processen kan udføres i et par timer med nogle husstandens grundlæggende værktøjer. Omhyggelig fjernelse af de gamle fliser og fuger vil sikre et tilfredsstillende resultat. Ting du skal
Beskyttelsesbriller
Hammer
Lille flisemejsel
Bred klinge mejsel
Thinset
tandspartel
Grout
Rubber injektionsmørtel flyde
Sponge

Vis Flere Instruktioner
1

Fjern det gamle fuger fra siderne af de beskadigede fliser ved hjælp af en hammer og en lille flise mejsel . Bryd igennem injektionsmørtel anvende fast tryk . Undgå kontakt med de omkringliggende fliser til at forhindre skade på dem .
2

Hit den beskadigede flise fast med en hammer til at knække det igennem til underlaget . Lirke op og fjerne alle stykker af brudte fliser ved hjælp af en mejsel .
3

Fjern resterende fuger helt ved forsigtigt at banke den med din hammer og en lille chisel.Scrape gammel thinset ( bonding ) materiale fra din substrat med en bred klinge mejsel eller maling skraber .
4

Påfør et tyndt lag thinset til underlaget med en tandspartel . Spred thinset på bagsiden af de nye fliser.
5.

Sæt fliserne i position. Tryk fliserne godt ned centrering dem i rummene . Lad thinset tørre i mindst to timer , før du fortsætter .
6

Mix fuger i henhold til anvisningerne på emballagen .
7.

Fugt fuger i de omkringliggende fliser til at forhindre gamle fuger fra absorbere fugt fra den nye injektionsmørtel materiale .
8

Spread fuger i mellemrummene mellem fliserne ved hjælp af en gummi injektionsmørtel flyde . Glat det med fingerspidserne.
9.

Lad injektionsmørtel tørre i mindst 15 minutter, indtil det ikke længere føles klæbrig . Tør overskydende fugemasse med en fugtig svamp væk. Vent 24 timer før du går på den nye flise.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com