Hvordan de skal dække huller i Linoleum Gulvbelægning
linoleumsgulve er meget holdbare og modstandsdygtige , men de kan stadig pådrage huller, buler og ridser . Dækker huller ved lappe gulvet giver linoleum en som nyt udseende og forlænger dens levetid. Projektet kræver ikke den ekspertise, en professional.Things du har brug
Linoleum brik , der matcher eksisterende gulv
krydsfiner eller 2 stykker pap
Utility kniv
Afdækningstape
lineal
Flad skruetrækker eller spartel
Linoleum lim
V-formet murske (ekstraudstyr)
Klud
håndrulle eller kagerulle
Heavy telefonbog eller andre tunge , flad genstand

Vis Flere Instruktioner
1

Sæt et stykke linoleum , der matcher den eksisterende gulv over et af hullerne for at få en idé om , hvor meget linoleum er nødvendig for at dække hullet .

2

Læg et stykke linoleum på to stykker pap sat oven på hinanden eller på et stykke af krydsfiner for at beskytte dit arbejde overflade. Brug en kniv til at skære et plaster på linoleum stykke, der er stor nok til at dække hullet og strækker sig et par inches. Må ikke skære en del ud af midten af ​​linoleum stykke .
3

Placer plasteret på hullet og flytte den, indtil dens mønster flugter med gulvet mønster . Tape plasteret på plads med malertape .
4

Placer en lineal på toppen af ​​plasteret. Placer hobbykniv mod Retteskinnen , så du kan lave lodrette snit . Skær ned og gennem plasteret og linoleum sektion, der omfatter hullet. Gentag de nedskæringer rundt hele plasteret og gennem linoleumsgulv omkring hullet .
5.

Fjern plasteret og linoleum nedenunder. Brug en flad skruetrækker eller spartel at løfte limet linoleum hvis det er nødvendigt . Kassér sektion med hullet.
6

Læg plasteret i åbningen for at sikre det passer og passer godt . Fjern plasteret .
7.

Påfør linoleum lim direkte på gulvet under linoleum ved hjælp af produktets squeeze applikator eller en V-formet murske .
8

Tryk det nye sektion af linoleum på plads på klæbemidlet. Hvis linoleum lim oser ud i siderne , rense det op med en fugtig klud.
9

Pres lommer af luft i gulvet med en hånd rulle eller kagerulle .

Gentag proceduren for hvert hul i linoleum 10

Læg en tung telefon bog eller andet tungt, fladt objekt over linoleum patch indtil afbinding . .


Hus Have © have.989214.com