Sådan Erstat Rotting Wood Flooring
Trægulve kan vare næsten uendelige med den rigtige pleje , men uden det, kan gulvplankerne hurtigt bukke under for rådne mod fugt. Hvis dit trægulv er rådnet reddes , skal du trække det op, før den rådne påvirker underlag . Så længe du kommer til det , før det sker, så er det ikke for sent at lægge nye trægulve over det samme underlag , hvilket sparer en masse arbejde. Men udskiftning af underlag er også noget, du kan gøre yourself.Things du har brug
Hammer
brækjern
Gulvskraber
Broom hoteltilbud Filt gulvbelægning underlag
hæftemaskine
Chalk fanglinje
Målebånd
Nye gulvbrædder
Gulvbelægning sømpistol
Geringssav
bordrundsav myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fjern beklædningen fra omkring kanterne af rummet med din hammer og brækjern . Brug hammer og brækjern for at fjerne det gamle gulv , der starter på de rådne dele så du kan få brækjern under det. Tag op hele gulvet og kassere træet.
2

Hammer ned eventuelle resterende søm hoveder . Skrab undergulvet med en gulv skraber til at tage op resterende underlag eller andet løst materiale . Fej godt.
3

Udrulning følte undertag over hele undergulvet i lidt kurser , der dækker hele gulvet . Optag i hæfteklammer hvert par fødder.
4

Brug din kridt fanglinje at lægge en starte en linje for gulvet langs den længste kant af rummet , en halv tomme ud fra væggen. Hoteltilbud KAYAK 5.

Læg et gulvbræt i den ene ende af startlinjen , med den rillede kant mod væggen . Fastgør det med dit gulv sømpistol , skydning negle lige ned gennem overfladen af bestyrelsen langs begge kanter , hver 10 til 12 inches.
6

Indstil en anden bestyrelse fra slutningen af ​​det første , der forbinder dem af fer og not beslag på enderne. Søm ned den anden bord, som du gjorde den første. Gentag , om hele det første kursus af brædder langs linjen. Skær den sidste på en geringssav til at passe i slutningen med en 1/2-inch plads tilbage der .
7.

Indstil det næste kursus af brædder ved siden det første kursus , der forbinder dem tæt ved deres langsider . Søm ned bestyrelser gennem deres sider - i stedet for gennem den øverste - driving neglene i en vinkel lige over den udsatte tungen. Arranger bestyrelser , så enderne ikke line op mellem kurserne.
8

Gentag og fortsætte , om hvert nyt kursus sammen med den forrige. Fortsæt sømning bestyrelser i gennem siderne , hvilket vil skjule sømhovederne når du lægger det næste kursus . Fortsæt med at arrangere bestyrelser , så enderne ikke line op , skære det sidste bræt af hvert kursus på geringssav .
9.

Brug en tabel saven til at skære bestyrelserne i det sidste kursus langs deres længde , efterlader en halv tomme plads på væggen længst væk . Gulv trim vil dække rummet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com