Kom en rest at reparere et tæppe
Når gulvtæppet pletter er for svær at blive fjernet ved at rense produkter, bør boligejere overveje at udskifte det beskadigede område med et stykke rest tæppe . Mens en udskiftning plaster ikke kan se så god som originalen , er det formentlig mindre iøjnefaldende end en stædig plet . Denne metode kan især være nyttigt , når det ramte område er relativt lille , eller når du ønsker at undgå bekostning af en professionel tæppe rengøring. Værktøj

Udskiftning af en beskadiget område tæppe med en rest stykke kræver følgende værktøjer: en hobbykniv , en rulle dobbeltsidet tæppe tape , en pen eller markør , og en saks . Mens hobbykniv og dobbeltsidet tæppe tape er specialty elementer , der kan findes i et hjem forbedring butik , en fælles skriftlig gennemføre eller saks bør være nyttige i denne opgave.
Teknik

Skær tæt omkring det beskadigede område af tæppet med en hobbykniv . Fjern udskæring , og lægge stykker af dobbeltklæbende tape i åbningen . Sørg for, at den dobbeltklæbende tape klæber fast til gulvtæppet opbakning og dækker hele omkredsen af åbningen. Tag udskæring af beskadigede tæppe , og lægge den på undersiden af tæppet rest . Trace omridset af udskæringen med en pen eller markør . Ved hjælp af en hobbykniv , følge omridset af udskæringen til at danne det nye patch. Monter udskiftning plaster i gulvtæppet åbning. Tryk fast om udskiftning patch til at sikre, at det klæber til den dobbeltklæbende tape . Brug dine fingre , fjer kanter udskiftning patch til at blande i med den omgivende gulvtæppet.
Tips

Når skære det beskadigede område tæppe , forsøge at følge omridset af en cirkel eller trekant . I modsætning til kvadratisk eller rektangulær , disse figurer har en tendens til at blande i lettere . Det er også kritisk, at korn af udskiftning plaster strømmer i samme retning som resten af tæppet. Dette vil sikre, at bødet tæppe har et ensartet mønster . Og når udskiftning patch er blevet installeret, skal boligejerne trimme nogen lange fibre for at udjævne overfladen med det omgivende gulvtæppet. Husejere kan tage et ekstra skridt til aften ud tæppet ved at dække det reparerede område med en tung vægt (fx tunge møbler , stak bøger ) for en dag eller to.
Alternativer

Hvis husejere ikke har adgang til resterne af deres tæppe , kan de skabe udskiftning patches fra lignende udseende tæppeprøver .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com