Hvordan at reparere en lille splint i en Wood Floor
På trods af deres generelle holdbarhed , trægulve er underlagt overflade skader fra hverdagens slitage. Gangbar , tabte genstande , og ændringer i fugtighed og temperatur bidrager til problemer med trægulve , såsom splintring . Reparation af mindre splinter er et simpelt projekt for gør-det- yourselfer.Things du har brug
pincet eller tandstikkere
Træ lim
Træ kit
spartel
Rag hoteltilbud Heavy vægt (såsom en bunke af bøger )
180 sandpapir korn myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

bruge tandstikkere eller en pincet til at rense enhver snavs og skidt , som har akkumuleret under og omkring splint . Hvis splintrede træ ikke allerede adskilt fra gulvet, undgå at bryde det ud som det vil være en mere smidig reparation hvis træet forbliver intakt. Hvis den allerede er brudt ud, holde på det største stykke eller stykker .
2

Påfør et par klatter af trælim til splinten , og tryk det på plads igen. Tør overskydende lim med en fugtig klud .
3

Påfør nok træ kit til at udfylde eventuelle mellemrum omkring splint . Når splintring sker, er der som regel små træstykker mangler omkring større splintrede stykke eller stykker . Hvis du ikke kan finde en eksakt match til farven på dit træ , blande to træ kit farver sammen .
4

Placer en tung vægt , såsom en bunke af bøger eller fuld maling kan oven i reparationen. Lad træ kit tørre i den tid, der anbefales af producenten .
5.

Sand træ kit indtil den er glat og flugter med trægulv.


Hus Have © have.989214.com