Hvordan laver Driftwood - Colored Gulvbelægning
Hvis du har trægulve , der skal lakeres , og du søger at skabe en Beachy eller shabby chic look , vælge en drivtømmer -farvet plet er ideel. Selv om det kan være umuligt at genskabe de unikke hvirvler af drivtømmer på et gulv , kan du få meget tæt med farven og med et par teknikker, kan du give ordet en autentisk drivtømmer udseende. Husk på, at dette projekt kræver slibe gulve ned til rent træ . Ting du skal
Floor sander
bagskiver
Shop Vac
Driftwood slut
Pensler
Polyurethan myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Forsegl fra værelset . Gulv slibning skaber en utrolig mængde af støv . Tape over eventuelle udluftninger i rummet, og hænge plastic over døre og vinduer.
2

Strip gulve . Lej et gulv slibemaskine og købe tre kvaliteter sandpapir : tung , medium og fin . Mens du kan bruge en båndsliber , vil det tage en masse mere tid . Gå på diagonalen i en retning med en tung kvalitet af sandpapir. Gå den anden vej i en diagonal med en medium kvalitet . Afslut ved at slibe med korn med en fin kvalitet . Gulvet sander vil ikke nå kanterne af rummet ; du bliver nødt til at gøre dette med en kant Sander.
3

Opret kriseramte områder . Brug en hånd sander til tilfældigt stikke dele af gulvet, hvis du ønsker en bedrøvet, sand drivtømmer look.
4

Fjern alle støvet. Brug en shop- vac at fjerne alt støv , især mellem gulvbrædderne og på kanten af ​​rummet.
5

Påfør et drivtømmer finish. Flere kommercielle bejdse virksomheder tilbyder en drivtømmer pletten. Anvende denne med en pensel og gå med træets årer . Påfør et lag og lad det tørre . Hvis du foretrækker en dybere farve , manuelt sand området let med en fin kvalitet af sandpapir . Påfør det andet lag .
6

polyurethan gulvet. Brug en klar lak af polyurethan til beskyttelse af træ-finish . Slib hele gulvet manuelt og anvende det første lag . Lad det tørre . Sand igen og anvende et andet lag . To frakker skulle være tilstrækkeligt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com