Sådan installeres Ingen Hub gulvafløb
Mest gulvafløb har en gevind bund, skruer ind en hub monteret i gulvet. Men hvis en hub ikke er til stede , kan du også installere en no- hub afløb , der forbinder til den underliggende rør ved hjælp af en speciel kompression kobling . Kobleren indeholder en gummipakning og klemmer , der forhindrer vand lækager , når du helt stram dem. No- hub afløb er ideelle på steder, hvor du har adgang til undersiden af gulvet , fordi du skal have tilstrækkelig rørlængde at installere them.Things du har brug
Hack så eller motorsav
Ingen - hub kobling
Ingen - hub afløb
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Stå over gulvet åbningen hvor du installerer no- hub afløb og bede din hjælper til at indtaste kælder eller krybekælder direkte under den. Spørg hende til at skubbe op på røret , indtil det strækker sig over gulvet hul på mindst 2 til 3 inches .
2

Undersøg enden af ​​røret for at sikre, at det er skåret flad og hvis det er nødvendigt , trim off ekstra rør materiale ved hjælp af et hack sav eller motorsav .
3

Skub no- hub metal kobling omkring toppen af røret , og derefter indsætte den sorte gummi del af koblingen over bunden af ​​no- hub afløb. Den sorte pakning bør strække sig over bunden af ​​afløbet halve.
4

Sæt no- hub dræn over røret i gulvet indtil røret stiger op under pakningen og møder kanten af afløb.
5.

Skub metal kobling over gummipakning , indtil det er centreret. Spænd hver skrue i koblingsanordningen hjælp af en skruetrækker , indtil metallet begynder at komprimere gummipakningen , hvilket betyder, at det har en vandtæt forsegling . Afhængigt af hvilken type af koblingen , du har, skal du stramme mellem fire og seks skruer.
6

Instruer den anden person til at frigive afløbsrøret langsomt og sikre, at det sænker i gulvet hul og sidder i plan .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com