Sådan Fix en pibende Tile
En knirkende gulv er en gene , der kan forekomme i ethvert hjem , uanset dets alder. Uanset om det er hårdttræ , tæppe eller fliser, er pibende oftest forårsaget af en bestyrelse , der ikke er tæt knyttet til en gulvbjælke . Når en person går over løs bord, den bevæger sig langs skaftet af sømmet holde den nede , hvilket medfører en pibende lyd. For at dæmpe den knirke kommer fra din flise gulv , bliver du nødt til at fjerne kløften mellem gulvbræt og strø . Ting du skal
træ shim
Træ lim
Hammer
Elektrisk boremaskine
1 1/4 tommer skrue
Vis Flere Instruktioner
1

Gå til kælderen , hvis det knirkende gulv ligger på første sal i dit hjem. Hvis knirke er på anden sal , bruge en lille puslespil at skære en del af første sal loft til at afsløre gulvbrædderne nedenunder knirkende område.
2

Har en hjælper tur over gulvet, mens du se og lytte fra nedenfor for at afgøre præcist, hvor den knirke kommer fra.
3

Coat en lille træ shim med et tyndt lag af træ lim . Brug en hammer til forsigtigt at trykke på shim ind i hullet mellem undergulvet og strøer på det punkt, hvor gulvet er knirkende . Stop aflytning , så snart shim er på plads . Forsøger at tvinge det længere kan forårsage skader på gulvet .
4

Brug en boremaskine til at køre en 1 1/4 tommer skrue diagonalt gennem gulvet tværbjælke , træ shim og undergulv til at sikre, at gulvet vil ikke komme løs igen.
5

Spørg din hjælper til at gå over gulvet igen for at sikre , at knirke er væk.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com