Reparation Pine trappetrin
Pine trappetrin kan blive slidt og revnet med brug. De kan trække sig væk fra trappen stringer støtter og skabe en fare for dem, der går på dem. Fyrretræ bestyrelser kan også græde tonehøjde , som kan blive en klæbrig rod. Mindre problemer kan løses med trappetrinnet stadig på plads . Men et trappetrin , der er revnet igennem til undersiden kan have brug for , skal fjernes for at ordne det ordentligt. Ting du skal
Ansigtsmaske
Sikkerhedsbriller
Rough sandpapir korn
Fin sandpapir korn
Tack klud
Epoxy caulk
gummihammer
Nails
Skruetrækker
Skruer
Builder niveau
Træ shims
Shellac
Stain
Pensler
7-tommer brækjern
3-tommer -by- 3-tommer træklods KAYAK Målebånd
1/2-inch krydsfiner
Båndsav
Carpenters lim
Stair lim myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
små revner
1

Tag en ansigtsmaske og sikkerhedsbriller. Sand trappetrin med ru sandpapir korn til at fjerne finish. Glat ned de rå overflader med fin sandpapir korn indtil de er jævn og fri for splinter og banen. Tør pine trappetrin med en tack klud.
2

Åbn enhver nærliggende vinduer eller døre til ventilation. Udfyld enhver overflade revner på pine trappetrin med epoxy caulk . Lad epoxy caulk indstillet natten over. Sand ned trappetrin med fint sandpapir korn for at fjerne overskydende epoxy caulk .
3

gå på slidbaner og lyt efter pibende eller løse pletter. Refasten trappetrin til stringerne med negle og en gummihammer eller skruer og en skruetrækker. Kontroller levelness af hvert trappetrin med en bygherre niveau.
4

Place træ shims mellem slidbaner og risers på enhver trappe , der ikke er plan. Forsigtigt hammer shims med en gummihammer , indtil slidbaner er niveau . Bryde dem væk under de slidbaner med hænderne eller med en kølle . Sand shims med ru sandpapir korn indtil du ikke længere kan se dem.
5

Påfør shellak med en pensel til fyr trappetrin for at sikre, at ingen pitch- lækager fra træet. Lad shellak tørre natten over . Slib forsigtigt shellacked overflader med fin sandpapir korn . Tør trappetrin med en tack klud. Børste plet på hvert trappetrin med en pensel , og lad overfladerne tørre i 24 timer , inden du går på dem.
Store revner
6

Wedge et lille brækjern tip mellem de beskadigede trappetrin og deres risers . Placer en lille træklods under brækjern for at minimere skader på risers . Løft op på brækjern , og fjerne hvert revnet trappetrin .
7.

Flip trappetrin forbi. Måle længden af ​​revner med et målebånd . Skær patches fra halv-tomme krydsfiner med en båndsav , der vil passe over revner. Fastgør krydsfiner pletter på undersiden af ​​trappetrin med tømrer lim . Lad limen tørre natten over. Stram patches ved at bore fire styrehuller med en boremaskine og derefter fastgøre skruerne med en skruetrækker .
8

Kør en perle af trappe lim omkring kanterne på undersiden af ​​hver beskadigede trappetrin og toppen af risers . Tryk hvert trappetrin tilbage på plads på stringerne , og søm eller skrue dem ned. Lad limen sat i op til en uge.
9.

Kontroller levelness af hvert trappetrin med en bygherre niveau. Placer træ shims mellem slidbaner og risers på enhver trappe , der ikke er plan. Forsigtigt hammer shims med en gummihammer , indtil slidbaner er niveau . Bryde dem væk under de slidbaner med hænderne eller med en kølle . Sand shims med ru sandpapir korn indtil du ikke længere kan se dem.

Hus Have © have.989214.com